ok, dzieki jahu! nosnosc oczywiscie wezme 93 (taka jest wymagana przy moim rozmiarze), a z indeksem predkosci jeszcze zobacze. Jesli przy modelu, jaki wybiore H bedzie wyraznie tansze od V to pewnie wezme H. Powyzej 210 zima i tak nie bede jezdzil, a nawet jesli na krotko pare razy te predkosc przekrocze to przeciez i tak opona mi sie nagle nie rozpadnie![]()
bo taki rozmiar jest dedykowany do 159
Panowie jakie felgi stalowe do 159 2.4 duże zaciski brembo ? albo jakie opony na felgi alu 18''
kolego jeżeli masz duże zaciski to felga mniejsza jak 17' ci nie wejdzie... także nie wiem czy nie lepiej kupić aluminiowe... co do opon zimowych na 18' koła to mnie komplet felgi alu (nowe 17') + nowe opony zimowe wyszedł tyle co same opony na 18' koła... także wydaje mi się że lepiej kupić nowy komplet kół na zimę niż niszczyć te 18' felgi...
Ostatnio edytowane przez Artek123 ; 29-09-2013 o 19:46
nikt jeszcze nie puscil stalówek pod rozmiar odpowiadajacy na duze brembo? b otakto zostaj aoryginalne alusy tyklo ich wybor na allegro jest znikomy
A mnie interesuje jakie kola poszly na policyjne Alfy TBi - bo byly to stalowki, a Tbi ma tez 330mm Brembo...
Ja jezdze na 215/55/17 bo taki rozmiar odpowiada moim letnim 235/40/19