witaj, ramki mam juz opanowane, czekam na druk, po prostu naklejka na ramke np stare logo innej ramki zaklejam wzorem naszej...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
też jestem ciekawy jak to wyjdzie;], a jak już piszemy tu o wszystkim orientujecie się gdzie tam u was jest dobry malarz felg. Ktoś mi mówił, że podobno w olkuszu jest tani i dobry zakład gdzie malują, prostują itp. itd. bym namiary poprosił bo myślę nad renowacją alusków a muszę się dowiedzieć ile to kosztuje;]
cześć
z tego co kojarzę to na rabsztynie, przed zakrętem po prawej stronie jest warsztat na górce![]()
dokładnie, robiłem tam aluski do voyagera, ale nie byłem do końca zadowolony...
a nie wiecie jak cenowo to wychodzi malowanie 4 felg aluminiowych 2 3 lekko poobdzierane jedna troszkę w gorszym stanie bo teraz mam na nocki dopiero w przyszłym tygodniu mogę tam podjechać i popytać
http://www.przeglad.olkuski.pl/index...nto-da-si-lubi
dlaczego oni mogą a my nie ?
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
No to może wrescie pasowałoby sie w koncu spotkać na olkuszu?
Zróbmy spota !!! przeciez tyle alf jezdzi po olkuszu !
naprawde tak trudno zorganizowac spotkanie i przyjechac na tą chociaż godzinke?>
może by też przyjechało parę osób z poza Olkusza,
pomimo, że jestem świeżo upieczonym kierowcą chętnie bym przyjechał na takiego spota![]()
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
myślę, ze koledzy z Chrzanowa i Zawiercia na pewno by dopisali a może nawet z zagłębia - daleko nie jest, a i prasę też by się załatwiło... porobili by fotki albo videoreportaż!!!