Strona 14 z 54 PierwszyPierwszy ... 456789101112131415161718192021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 534

Temat: Navi Polska mapa -zdięcia

sproket
    Gość

Domyślnie

Odnośnie wtyczek to zobacz na stronę:
    http://www.tme.pl/ , dostałem u nich wtyczki do nawigacji, ale 20pinowe.

Na stronach ebay.de lub ebay.at można kupić kable mitsumi do vdo, może było by taniej- mogę pomóc w zakupie.

Zrobiłem update MO5076 do MS5000 i okazało się że jest chyba 10 języków do wyboru, ale nie ma polskiego. Będę próbował dalej.

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sproket
    Odnośnie wtyczek to zobacz na stronę:
    http://www.tme.pl/ , dostałem u nich wtyczki do nawigacji, ale 20pinowe.

Na stronach ebay.de lub ebay.at można kupić kable mitsumi do vdo, może było by taniej- mogę pomóc w zakupie.

Zrobiłem update MO5076 do MS5000 i okazało się że jest chyba 10 języków do wyboru, ale nie ma polskiego. Będę próbował dalej.
    wtyczka do vdo dayton jest 16 pin + dwa bolce oznaczenie boczna IAM-B12 lub prosta IAM-A61

sproket
    Gość

Domyślnie

Kupiłem dziś za 50zł kabel do vdo wraz z przesyłką, ale w austrii- reflektujesz ??
    To zawsze mniej niż 180zł i masz jeszcze kabla chyba 5 metrów.
    Ja niestety w mojej nawigacji VDO nie mam gniazdek i kabla mitsumi więc nie mogę zbytnio nic przypasować, ale mogę dla Was kupować kable za granicą.
    Mam jeszcze pilota na zbyciu do VDO ms5000

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał sproket
    Kupiłem dziś za 50zł kabel do vdo wraz z przesyłką, ale w austrii- reflektujesz ??
    To zawsze mniej niż 180zł i masz jeszcze kabla chyba 5 metrów.
    Ja niestety w mojej nawigacji VDO nie mam gniazdek i kabla mitsumi więc nie mogę zbytnio nic przypasować, ale mogę dla Was kupować kable za granicą.
    Mam jeszcze pilota na zbyciu do VDO ms5000
    Jestem zainteresowany tymi wtyczkami podaj numer telefonu na prywatną wiadomość to się z tobą umówię co do szczegułów .

turbo42
    Gość

Domyślnie NAVI

Witam serdecznie Henekl,ciesze sie ze to wlasnie TY doszedles do takich sukcesow w podlanczaniu Navi.
    Dlaczego?bo jestes z podkarpacia i ja tez,wiec bede mial blisko aby sie z toba spotkac.
    Mam taka nadzieje,ze pomozesz mi w jakis sposob w rozgryzieniu mojego ICS-a i wszystkiego co sie z nim wiaze.

Obecnie jestem za granica,ale w sierpniu bede w kraju i bylbym szczesliwy gdybys wyrazil zgode na jakies krotkie spotkanie w sprawie ICS-a i NAVI

Moje GG 5354238

Douslyszenia,dzieki

henekl
    Gość

Domyślnie Re: NAVI

Cytat Napisał turbo42
    Witam serdecznie Henekl,ciesze sie ze to wlasnie TY doszedles do takich sukcesow w podlanczaniu Navi.
    Dlaczego?bo jestes z podkarpacia i ja tez,wiec bede mial blisko aby sie z toba spotkac.
    Mam taka nadzieje,ze pomozesz mi w jakis sposob w rozgryzieniu mojego ICS-a i wszystkiego co sie z nim wiaze.

Obecnie jestem za granica,ale w sierpniu bede w kraju i bylbym szczesliwy gdybys wyrazil zgode na jakies krotkie spotkanie w sprawie ICS-a i NAVI

Moje GG 5354238

Douslyszenia,dzieki
    Jak będziesz w domu to pisz na forum na pewno się spotkamy żaden problem a tak w nawiasie będę w niedziele w rzeszowie tak gościnnie ,ale do sierpnia .

turbo42
    Gość

Domyślnie do sierpnia

Dziekuje serdecznie,ze tak szybko odpisales.
    Moje nadzieje na NAWi wzrosly do 200%.
    Napewno odezwe sie do Ciebie w sierpniu.
    Dozobaczenia,nara

henekl
    Gość

Domyślnie

Do sproket .
    Proszę o kontakt w sprawie wtyczek .
    Czekam

mastah22
    Gość

Domyślnie

Panowie przepraszam ze ja tak z ni z gruszki ni z pietruszki ale naprawde jesteście moja ostatnia chyba deska ratunku. Posiadłem za free ms 5000 i naprawde przeszukałem juz chyba wszystko...
    Wspomozcie prosze nieudolnego downa i prosze podajcie jakiegos linka do mapy pod to cudo...Moze (moze musi) byc na PW

henekl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mastah22
    Panowie przepraszam ze ja tak z ni z gruszki ni z pietruszki ale naprawde jesteście moja ostatnia chyba deska ratunku. Posiadłem za free ms 5000 i naprawde przeszukałem juz chyba wszystko...
    Wspomozcie prosze nieudolnego downa i prosze podajcie jakiegos linka do mapy pod to cudo...Moze (moze musi) byc na PW
    W tym temacie miałeś stronę do map całej europy kliknij na link iściągniesz pisz na priw jak nie będziesz wiedziałco jak .
    http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i...on-2008-a.html