Strona 14 z 32 PierwszyPierwszy ... 456789101112131415161718192021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 315

Temat: Off Topic

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

no trosze sie namęczyłem żeby to odczytać

btw.
    w szczecinie sie szykuje Rock Festival. wybieracie sie? bo ja bedę!!!!! i to duuuużą ekipą
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

ViP Rowerzysta Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

No ja raczej nie odpuszczę takiej imprezki.
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Dla mnie brzmi dziwnie hehe ;p

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Dzisiaj w swojej belli nap[rawiałem kierunki bo mi cały czas przekaznik napierał i wkurzał konkretnie... najlepsze było to ze naprawiłem to szczesliwy wszystko poskładałem załanczam kierunki a tu dupa nie działają, awaryjki oki a tam cisza, no to od nowa rozbieranie wszystkiego do zera i sprawdzanie... co sie okazało to przełoncznik od awaryjnych sie spier... i przez to nie ma kierunków... i jak tu sie nie wkur... jedno sie zrobi a drugie się spierd... juz brakuje mi sił na to auto ale oby do 22giej licze na 6stke w totka i zakupie sobie 8C

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Ma ktos może do sprzedania tanio rower górski????
    nie musi byc tam jakis wynalazkowy, aby koła były wmiare proste i aby jechał do przodu...
    musze sobie jakis zakupic aby z Dąbia na Słonko rowerkiem do pracy pomykac, bo pogoda coraz ładniejsza wiec trza tez o kondyche zadbac

ViP Ogier Avatar DANIEL166
    Mieszka w
    Police
    Auto
    AR 166 2.4JTD 10V

Domyślnie

Kubas teraz jest pełno sklepów rowerowych , nawet w biedronkach i tych innych dyskontach są promocje . Rowerki są do 500-stówek i będziesz miał nowy .

KUBAS
    Gość

Domyślnie

za 500 stówek to ja kiedys kupiłem w Carefurze to za pierwszym razem jak nim wyjechałem z marketu to odrazu sie tylne koło skrzywiło bo nie były dokręcone sruby... te rowery są do kitu aby kupic cos dobrego trza z 1000 wyłożyc, a ja potrzebuje cos do 2 stówek, cos bez szału...

Kali83
    Gość

Domyślnie

Kubass-jak do 2 stowek!!-to mozna tylko isc do marketu i zakupy na obiad zrobić...jak kupowac rower to musisz wydac kolo tysiaka(najlepiej miedzy 1tys. a 2)-nawet urzywany,ale bedzie w dobryms tanie i gatunku,a pojezdzisz długo-a jak mniej chcesz wydac -to zawsze bedzie coś sie psuło-no i na dobrej marki rowerku jest inna jazda jak na jakims zwykłym ogórku-czyli tak jak z autami pozdro...

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Rozumiem Cię i sam o tym dobrze wiem... ale ja wsumie potrzebuje zwykłego górala, bez jakis amortyzatorów i tym podobnych wynalazków... tylko aby wyglądał jakos i jezdził...
    na dniach spodziewam sie potomka, wiec narazie lipa z kasą i niestac mnie na wytłoczenie kafla na rower..

ViP Rowerzysta Avatar jazzu
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS (2001)

Domyślnie

Cytat Napisał KUBAS Zobacz post
    Rozumiem Cię i sam o tym dobrze wiem... ale ja wsumie potrzebuje zwykłego górala, bez jakis amortyzatorów i tym podobnych wynalazków... tylko aby wyglądał jakos i jezdził...
    na dniach spodziewam sie potomka, wiec narazie lipa z kasą i niestac mnie na wytłoczenie kafla na rower..
    Ano operacja potomek rozpoczęta
    I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...