no trosze sie namęczyłem żeby to odczytać
btw.
w szczecinie sie szykuje Rock Festival. wybieracie sie? bo ja bedę!!!!!i to duuuużą ekipą
![]()
no trosze sie namęczyłem żeby to odczytać
btw.
w szczecinie sie szykuje Rock Festival. wybieracie sie? bo ja bedę!!!!!i to duuuużą ekipą
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
No ja raczej nie odpuszczę takiej imprezki.![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Dla mnie brzmi dziwnie hehe ;p
Dzisiaj w swojej belli nap[rawiałem kierunki bo mi cały czas przekaznik napierał i wkurzał konkretnie... najlepsze było to ze naprawiłem to szczesliwy wszystko poskładałem załanczam kierunki a tu dupa nie działają, awaryjki oki a tam cisza, no to od nowa rozbieranie wszystkiego do zera i sprawdzanie... co sie okazało to przełoncznik od awaryjnych sie spier... i przez to nie ma kierunków... i jak tu sie nie wkur... jedno sie zrobi a drugie się spierd... juz brakuje mi sił na to autoale oby do 22giej licze na 6stke w totka i zakupie sobie 8C
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ktos może do sprzedania tanio rower górski????
nie musi byc tam jakis wynalazkowy, aby koła były wmiare proste i aby jechał do przodu...
musze sobie jakis zakupic aby z Dąbia na Słonko rowerkiem do pracy pomykac, bo pogoda coraz ładniejsza wiec trza tez o kondyche zadbac![]()
Kubas teraz jest pełno sklepów rowerowych , nawet w biedronkach i tych innych dyskontach są promocje . Rowerki są do 500-stówek i będziesz miał nowy .
za 500 stówek to ja kiedys kupiłem w Carefurze to za pierwszym razem jak nim wyjechałem z marketu to odrazu sie tylne koło skrzywiło bo nie były dokręcone sruby... te rowery są do kitu aby kupic cos dobrego trza z 1000 wyłożyc, a ja potrzebuje cos do 2 stówek, cos bez szału...![]()
![]()
![]()
Kubass-jak do 2 stowek!!-to mozna tylko isc do marketu i zakupy na obiad zrobić...jak kupowac rower to musisz wydac kolo tysiaka(najlepiej miedzy 1tys. a 2)-nawet urzywany,ale bedzie w dobryms tanie i gatunku,a pojezdzisz długo-a jak mniej chcesz wydac -to zawsze bedzie coś sie psuło-no i na dobrej marki rowerku jest inna jazda jak na jakims zwykłym ogórku-czyli tak jak z autamipozdro...
Rozumiem Cię i sam o tym dobrze wiem... ale ja wsumie potrzebuje zwykłego górala, bez jakis amortyzatorów i tym podobnych wynalazków... tylko aby wyglądał jakos i jezdził...
na dniach spodziewam sie potomka, wiec narazie lipa z kasą i niestac mnie na wytłoczenie kafla na rower..![]()