bierja moge być pierwszym testującym
potem zaraz sprawdzimy autko Korcza
![]()
bierja moge być pierwszym testującym
potem zaraz sprawdzimy autko Korcza
![]()
Jeszcze nie wiemNapisał adi599
(dlatego nie odpisywałem na pm - sorki) ale jeśli to myślę, że w okolicy 10.30-11.00 można tam być.
Fred - szkoda z tym komputerkiem bo też byłem chętnyA kabelki masz takie, na których da się podpiąć też starsze Belle? Bo może jakiś programik bym jeszcze wyszukał.
FORZA ITALIA !
Spoko! Podepniemy na krótkoNapisał currahee
Pozdrawiam.
- Rafał
currahee, no wlasnie problem polega na tym ze nie mam aktualnie. Na razie licze ze wyjdą definicje do starszych modeli a jesli nie to wtedy zainwestuje te 300-400 zl i przygotuje sprzet do diagnostyki wszystkich alf. No ale to bedzie pewnie za ok pół roku.
Z tym ze wtedy bede musial brac za to kase bo aż tak bogaty nie jestem :mrgreen:
fred
Witam ! Tak sie zastanawiem i dalej nie wiem gdzie jest ta stacja ! Chodzi o ta stacje która jest na wlocie do skoczowa od strony Jastrzębia? A i tak małe info wszyscy co jada od strony jastrzbie czy tez ta droga na wisle z tego co wiem ostatnio byly kolosalne korki zeby wlasnie dotrzec do Skoczowa (przed samym skoczowem ! ) pozdro ! do niedzieli !
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
nie to nie ta stacja, stacja na której wszyscy się spotkamy jest zaraz za Skoczowem w stronę Wisły zaraz jak przejedziesz E75 a dokładniej pod nią to 500m dalej masz stację i tam właśnie spotykamy sięNapisał Krzysiek866
![]()
Ja się jeszcze drapię, ale spróbuję przyjechać bo widzę że zapowiada się ciekawie.
Pozdrawiam!
Powinienneś byc tym bardziej że masz tak bliskoNapisał mojax
ludzie ze śląska przyjeżdzają więc podrap się mocniej wsiadaj w furę i jazda spotykamy się o 11 na parkingu pod Auchan
![]()
stary to my z zagłębia i ślaska tachamy a tobie z BB sie nie chce
jedziesz ale to już ! :mrgreen:
Od dwóch dni nie gaśnie mi kontrolka air bagu, jeśli będzie możliwość skasowania tego na zlocie , to coraz bliżej mi pewności że się zjawie![]()