Pogoda jak na zamówienie![]()
Pogoda jak na zamówienie![]()
Z racji tego,że jako pierwsi musieliśmy się pożegnać, to ja najszybciej piszę podziękowaniaA więc, dziękuje za mile spędzony czas w fajowym gronie, miło było wśród znajomych jak i nowopoznanych. Żałuje,że tak krótko w tym roku byliśmy z Wami,następnym razem posiedzę dłużej i zakupię klubowe ramki bo chyba jako jedeyny ich nie miałem
Liczę na kolejne spotkanie szybciej niż w przyszłym roku.
Było bardzo miło wszystkich poznać , kto nie był niech żałujepozdrawiam (i już myślę o następnym spotkaniu)
Było suuuper, bardzo super. Fajnie że myślimy o kilkudniowym zlocie. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłą, fajną atmosferę!!!!
My również dziękujemy wszystkim, fajnie było się ponownie spotkać jak i poznać nowych zlotowiczów. Było świetnie i jak zawsze miła atmosfera. Mam nadzieję, że to nie ostatni zlocik w takim gronie![]()
Dziękujemy bardzo za miłe spotkanie, mamy nadzieję że już nie długo będzie kolejna okazja żeby się spotkać, porozmawiać i pośmiać się, no i może zaliczyć bliskie spotkanie z tyłem takiej czerwonej 159tki ;p (żart). Także czekamy na kolejne wiadomości odnośnie kolejnego spotu, oczywiście z niecierpliwością![]()
Czekamy również na zdjęcia![]()
Dzięki wszystkim za miłe po południe w gronie zakręconych(pozytywnie)Było naprawdę super , wierzę że tym razem nie skończy się jak rok temu i następne spotkanie nastąpi wcześniej niż za rock
![]()
Ostatnio edytowane przez confil ; 25-08-2012 o 20:42
Dzięki za to, że poczekaliściena mnie.
Miło było was zobaczyć mimo, że nie ze wszystkimi zdążyłem pogadać.
Niestety nie u wszystkich mogę dopasować "twarz" i auto do nicka. Więc pomysł criss'a z identyfikatorem jest the best.
I to jest kolejny powód, dla którego jak najszybciej trzeba zrobić spocik dwudniowy, o którym rozmawialiśmy (Anioł i Criss... obiecaliście).
Kto ma fotki (daro... Ciebie widziałem z aparatem) to proszę wstawiać tu i wysyłać: kmarusiak@computernet.com.pl.
Jeszcze raz dziękuję.
Do zobaczenia na drodze i zlocie.
Ps. Anioł. Powroty to już chyba będzie tradycja. Ciekawe ile pamiątkowych zdjęć dostane z drogi na i ze zlotu. poczekamy... zobaczymy. Jeśli będą to chyba tylko te najwyżej punktowane
Pozdro.
Alfa Romeo 156 2.0TS '99 MOMO Nero 601- była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 manual '01 Blue Odyssey - była
Lancia Phedra 2.0 JTD '05 Automatic - była
Alfa Romeo 166 3.0 V6 automatic '02 nero vulcano - jest
plus dwa jakieś wozidełka do szurania na ropę
Była jeszcze masa innych, mało znaczących samochodów.
To może po prostu na jakiś serwer wrzucić paczkę ze zdjęciami.Może dropbox?