Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567891011121314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 164

Temat: Sylwester 2008 Alfaholików!!!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar sołtys
    Mieszka w
    żywiec
    Auto
    147 1,9 jtd buda GTA.147GTA Q2,156 2.5V6 Q2 była, ,Giulietta QV,Mito QV,75 3.0 V6,Alfetta GTV

Domyślnie

Cytat Napisał adasco
    :shock: Moi drodzy, wiecie co, jak czytam komentarze w stylu "wiedzialem, ze tak bedzie", "jak przyszlo do placenia" to mnie szlag jasny trafia i koniec.
    Asiunia, jak jestes taka dziana, to wez mi zasponsoruj, co? Dla mnie 600 stow plus 200 dojazd przy 3 osobach daje juz dobrze ponad tysiak. Za ile? Za 3 czy 4 dni? To wybacz, ale wlasnie zabukowalem pokoje na 10 dni za taka mniej wiecej kwote, wraz z kuligiem i piedolami, 5 km od zakopanego. W warunkach dobrych, ktore znam. Wiec prosze, zebys powstrzymywala sie wraz z kolega t.Magiera od tego rodzaju komentarzy, jesli nie wiesz, kto i dlaczego odpada. oki?
    NA zlot zadne z was sie nie palilo, a i wowczas tez kupa luda odpadla. Jakos wtedy nic nie mowiliscie... Sorry, ale lekko mnie to w koncu zdraznilo. Nie wytrzymalem i napisalem.
    Słuchaj stary. Gdybyś się wczytał dokładnie w to co pisze to byś zakumał o co chodzi. Czyli o to własnie o czym sam piszesz. A jak jestes taki oblatany to dlaczego sam nie dałes cynku gdzie mozna sie tak zajebiście za taka kasę pobawic jak piszesz. Wszyscy bysmy pewnie chetnie skorzystali skoro taka okazja. Więc moze lepiej Ty się powstrzymaj od komentarzy bo oczywista sprawa jest że nie kazdego stać i mnie równiez nie. Poczytaj dokładnie wszystkie posty to zakumasz że wszyscy chetni a jak przyszedł poniedziałek wieczorem to ile osób odpadło????? nara.
    147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
    147 GTA 3.2 Q2
    156 2.5 V6 Q2-była
    Giulietta QV
    Mito QV
    75 3.0 V6 QV
    ALFETTA GTV 116 1976
    ALFETTA GTV 116 1981

https://www.facebook.com/okrajnikgarage

adasco
    Gość

Domyślnie

:shock: Jak to nie dalem cynku? Mowa o tym na 1 (!!!) stronie tego tematu. Zostalem olany, to po co sie mialem dalej wychylac???? Przeczytaj dokladnie caly temat, to zmienisz zdanie. A jak potem zaczeliscie wymyslac bale, srale, to sie zrobilo 600 za dwa dni... Ale nie, oczywiscie to na mnie trzeba wskoczyc, bo osmielilem sie cos komus wygranac. No straszne.... prawda w oczy kole?
    Jesli naprawde nie wierzysz, ze da sie wyjechac za takie kwoty na dluzej, to obiecuje po powrocie pokazac ci faktury... normalnie gotow jestem brac na wszytsko kwity, bo cholernie nie lubie, jak zarzuca mi sie jakas zla wole czy takie tak podobne. Ale to cholernie.

elwira
    Gość

Domyślnie Re: Sylwester 2008 Alfaholików!!!

Cytat Napisał Kate
    Zlot już za nami więc działamy dalej

Osoby które mają kontakty w różnych pensjonatach itd w górach prosimy o przedstawianie ofert byśmy mogli wybrać najkorzystniejszą. Dodatkowym atutem będzie duży plac na którym będzie można pobawić się autami.
    Ja polecam Zajazd Piławki k. Ostródy... Nad jeziorem, w pięknej okolicy, z noclegami, parkingiem.... Cudnie tam! Miałam tam wesele, więc coś tak przeżyłam
    Tu link http://www.pilawki.pl/ Oczywiście jako propozycja krótkoterminowa... Zima na jeziorach tez jest śliczna

AR_33
    Gość

Domyślnie

tomaszmagiera, adasco, proszę o spokój, jak macie sobie coś do powiedzenia to załatwiajcie to na PW lub gg. 8)

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

Cytat Napisał Majkel
    Czyli w cenie są:
    - noclegi
    - posiłki
    - orkiestra

W jakiej miejscowosci sie to znajduje? Czy posiłek w czasie zabawy tez jest?
    Majkiel - z ciebie to jakiś prorok czy cóś, skąd ty o tym wszystkim wiesz :wink:
    KOWARY ZAJAZD - VICTORIA .
    Jak mi przekazywał kolega to 5 goracych dań.
    Może coś się urwie z ceny , ja myślę, że gdyby się udało zebrać kpl to byłoby to prawdopodobne . Poczekajmy co przedstawią , jak będę miał mejla ze specyfikacją to go wkleję .
    KaKa

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

AR 33 tak trzymać :!: :!: :!: . :roll: Integrować i lać oliwe na "spienione wody" dumy młodzieńczej. :wink:
    KaKa

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

Elwirko jakby tak jezioro zamarzło na 30 - 40 cm to by była zabawa:
    1/ Wyścig na 1/4 mili morskiej.
    2/ Jazda slalomem ( troleje to pikuś)
    3/ Hamowanie ze 100, 50, 10 km
    a na końcu każdej konkurencji D u ż y ........ przerębel , i ratowników by nie bylo o nie :wink:
    KaKa

Użytkownik Maniak resoraków Avatar sołtys
    Mieszka w
    żywiec
    Auto
    147 1,9 jtd buda GTA.147GTA Q2,156 2.5V6 Q2 była, ,Giulietta QV,Mito QV,75 3.0 V6,Alfetta GTV

Domyślnie

Dobra stary. Prwdę mówiąc to uważam że oboje mamy troche racji i w cale nie mam zamiaru naskakiwać na Ciebie ani kogokolwiek z całej grupy. Koniec tematu. Pozdro. Jesli Cię uraziłem to nie miałem takiego zamiaru a tez nie pozwole na siebie naskakiwać bo nie było moim celem kogokolwiek obrażać ani wytykać że odpadli.
    147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
    147 GTA 3.2 Q2
    156 2.5 V6 Q2-była
    Giulietta QV
    Mito QV
    75 3.0 V6 QV
    ALFETTA GTV 116 1976
    ALFETTA GTV 116 1981

https://www.facebook.com/okrajnikgarage

elwira
    Gość

Domyślnie

Kaka, to znaczy, że nigdy nie spędzałes Sylwestra w zimowym klimacie jezior
    Ale jest dobrze, bo ja nigdy nie spędzałam w górach - czyli jest po równo

Nie mamy planów na Sylwka, nie ukrywam, że ta propozycja kusi, muszę się poważnie zastanowić. Pozostaje jeszcze kwestia urlopu...

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

przedostatnio bylo w Albrechticach i bylo za granica i bylo egzotycznie i bal tez byl i nie drogo bylo i w ogole tak nawet fajnie.