Ktoś może coś wie o tym autku ? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-8-mpi-gaz-sekwencja-pdc-clima-jak-nowy-gwarancja-piekna-ew-zamia-ID6y9AJf.html[/url] Dość długo już wisi. Może ktoś oglądał ?
Ktoś może coś wie o tym autku ? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-8-mpi-gaz-sekwencja-pdc-clima-jak-nowy-gwarancja-piekna-ew-zamia-ID6y9AJf.html[/url] Dość długo już wisi. Może ktoś oglądał ?
Pierwszy raz widzę w 159 zderzak bez halogenów.![]()
Z tą bardzo bogatą wersja wyposażenia to przesadził, bo silnik podstawowy, a wyposażenie dosyć biedne, o ile też nie podstawowe jakie można było wtedy zamówić.Nawet tempomatu nie ma, dobrze, że szyby nie na korbki. Tylna klapa po zdjęciach coś nie do końca pasuje. Poza tym po zdjęciach nie ma się do czego przyczepić.
Kto do Alfy gaz zakłada... a bez halogenów nawet nieźle wygląda![]()
No właśnie ta wersja zbyt bogata nie jest. Słaba tapicerka, felga też bez rewelacji. Szukam 159tki dla żony, dieslem jeździć nie będzie więc tylko MPI z lpg. Do tego musi być sedan, więc zbyt wielkiego wyboru nie ma, a tutaj dobry rocznik.
Mój sąsiad ma jeszcze większego golasa - brak halogenów, multifunkcyjnej kierownicy no i korby z tyłu..
Cześć,
ciągle szukam swojej Alfy ;D może mógłby ktoś mi coś podpowiedzieć co do tego egzemplarza: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-skory-150km-klimatronic-okazja-czarny-sedan-ID6yLXQt.html
A może ktoś był ją oglądać ?
Dzięki za pomoc !
Sedanów w manualnej skrzyni jest do wyboru do koloru, kombi jeszcze więcej...
Wybieraj auta najbliżej Siebie i jeździj je oglądać, w końcu któreś Cię zauroczy
Ja miałem trochę trudniejsze zadanie bo interesowały mnie tylko Sedany w Automacie a tych jest raptem kilka sztuk w całej Polsce na otomoto...
Witam Panowie. Już od kilku miesięcy rozglądam się za 159 z silnikiem 1.8 MPI. Pod lpg. Trudno znaleźć coś rozsądnego. Teraz wpadłem na to ogłoszenie: nie mogę zamieścić linka (ograniczenie forum): 159, 1.8, Legnica. Co sądzicie? Mam kawałek drogi do przejechania, więc każda opinia się dla mnie liczy. Może ktoś już ją oglądał? A może ktoś kojarzy ten komis?
Samochód nie jest zarejestrowany w PL, sprawdzałem u ubezpieczyciela po VIN. Ewentualnie dopiero po rejestracji w PL i baza danych nie odnowiona co też może tak być. Ograniczone zaufanie co do tej rejestracji w PL bo po co to robić aby dalej odsprzedać auto. W autodna czysta historia bez wpisów. Może przebieg w ten sposób chcą po przeglądach klepnąć w historie. Cena dobra za rok 09, 1.8 sam szukam ale bez ciśnienia i wydawania kasy na jazdę po PL. Musi być bliżej Lublina. Tylny zderzak wygląda podejrzanie jedynie ze zdjęć. 159 jakoś źle przyklejona i brak oznaczeń silnika na klapie tylnej. Auta za takie pieniądze i z tego roku mają jakieś przygody na bank w swojej historii ale to nie misi skreślać samochodu bo ktoś je tak ocenił używane auto trzeba samemu zobaczyć bo jeden zaakceptuje jakiś problem a dla drugiego skreśla to auto. Auta za 22 tyś raczej już nikt nie sprowadza w kawałkach raczej do lekkiego picowania polerowania i wymiany jakiś tanich elementów ze środka żeby cieszyć oko klienta co widać na lampach jak się wypucowane chromy świecą. Jak bym miał do niej do 50 km to pewnie bym już po pracy jechał ja oglądać. Na dobre 1.8 popyt przewyższa podaż co jest widoczne w tym wątku. Nie lepiej coś poszukać z lpg od razu ? Do zakupu 4 tyś trzeba doliczyć za instalację.
Witam wszystkich. Jestem od niedawna na forum alfaholicy w domu mamy 146 ale nadszedł czas na moją pierwszą alfę, więc przechodząc od razu do sedna.
Mam pytanie czy ktoś widział, coś wie na temat tych trzech egzemplarzy lub ktoś bardziej doświadczony mógłby pomóc mi ocenić te ogłoszenia czy warto się nimi interesować. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
1)otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-navi-salon-pl-1-wl-100-serwis-alfa-romeo-ID6yL8oj.html
Takie inf. udało mi się uzyskać od komisu:
- Podaje numer vin :ZAR93900007250375
- Autko posiada DPF jak i EGR ,wlascicielem byla osoba fizyczna .
- data 1 rej.29,07,2009
2)olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-ti-170km-19-ampampquot-CID5-IDkFxKv.html
- tutaj nic nie wiem bardzo liczę na pomoc osób bardziej doświadczonych czy warto z takim przebiegiem za taką cenę
3)otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-romeo-159-1-9-multi-jet-bogata-wersja-limuzyna-ID6yDG0z.html
Takie inf. udało mi się uzyskać od komisu:
- Kupiony w Belgi bezpośrednio od pierwszego właściciela
- Auto miało malowaną maskę i zderzak
- Numer nadwozia : ZAR93900007262122