troszke wiecej niz moja z tego roku
dla mnie nadal nie tragedia
a handlarzyna skrecił bo mało kto chce takie juz blizej 300 niz 200
ot rynek ...
jak te 265 byłoby pewne to ja bym nie odrzucał tylko z tego powodu
24900zł za 2009 rok z silnikiem 2,0 JTDm 170KM? Nie wierzę w takie okazje w komisie![]()
A poza tym że ma skręcony przebieg, to co mu jeszcze dolega, że piszesz "szkoda sobie głowy zawracać"?
Jeśli szukasz pojazdu do którego trzeba włożyć trochę pieniędzy, żeby zaczął cieszyć oko to można się zastanowić. A co mi przeszkadzało? Niespasowany zderzak tylny z lewej strony (prawdopodobnie urwany zaczep, do tego reflektor się cały ruszał), do renowacji fotel kierowcy, uszkodzone, wytarte niektóre elementy plastikowe, guziki, przyciski. Błotnik z lewej strony też niespasowany, kilka elementów karoserii do poprawek lakierniczych i parę jeszcze innych rzeczy. Dziwny dźwięk się wydobywał po odpaleniu auta ale to chyba było od połamanej pokrywy silnika...
Ostatnio edytowane przez Jakuben ; 23-03-2017 o 22:12
Szczerze mówiąc nie wiem czego oczekujesz, jeżeli kupujesz 8 letni samochód za kwotę 25k zł. To nie jest nowe auto, a ze zdjęć wynika, że co jak co, ale wnętrze jest zadbane jak na auto z tego rocznika. Nie wchodzę w kwestie mechaniczne, ale to co opisałeś moim zdaniem nie dyskwalifikuje tego samochodu. Takiego stanu jaki wymagasz można oczekiwać za kwotę 35k zł - a te drobne rzeczy do poprawki są jak najbardziej akceptowalne. Wydaje mi się, że jednak handlarz nie sprzedawałby tego samochodu w tej cenie, gdyby chodziło tylko o takie detale - być może w tym samochodzie jest znacznie więcej do zrobienia.
Oczekuję, że auto które kupię będzie wyglądało lepiej od mojej fiesty z 2002 roku która ma przebieg 222 tysięcy i była użytkowana praktycznie codziennie oraz od auta służbowego które nie jest oszczędzane, ma 10 lat i przejechane 345 tysięcy. Jeśli mam do wydania 30 tysięcy złotych i widzę samochód w stanie gorszym od wyżej wymienionych to od razu dziękuję.
Potraktowalem ten samochód swoją miarą, ale może faktycznie jeśli ktoś może się pogodzić z pewnymi niedociągnięciami, które będzie chciał poprawiać to może się zainteresować. Dla mnie Alfa ma być piękna, przykuwać wzrok i cieszyć oko. Moje nie byłoby pocieszone gdybym kupił ten samochód.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yPg3D.html Kojarzy ktoś to auto? Za taką kwotę warto rozglądać się za 2.0? Brak naklejek na błotnikach jest czymś "normalnym"?
Ostatnio edytowane przez Mati_95 ; 25-03-2017 o 17:36
Witam!
Na alledrogo jest egzemplarz:
LIMITOWANA SPORTOWA ALFA 159 Ti 1750TBi SKÓRA*NAVI w cenie 51 700,00 zł. Numer aukcji 6750338872
Brak podanego numeru VIN w aukcji.
Ktoś może oglądał to auto?