Jak człowiek nie ma czasu i czyta tylko wyrwane z kontekstu "epitety" to później takie wpisy robi. Archi czy chcesz obejrzeć moją Bellunię Sportwagon i z lekka ją popieścić aby była bardziej błyszcząca? ;-)
EDYTA - Swoją drogą również się przymierzałem do Berliny, ale ze względu na wielkość bagażnika zrobiła od razu falstart. Potrzebowałem Alfy rodzinnej 4 osobowej z kompletem wyposażenia narciarskiego o sportwagonowym wyglądzie. :-D
Nie byłem pewien czy masz kombi czy SW![]()
, dlatego nie pisałem na prv,
Berlina jest piękna, zwłaszcza czarna w ti
ale względy o których piszesz, każą mi brać pod uwagę SW, stąd moja prośba
Adaś tego nie rozumie, póki co, a ja nie umiem mu wmówić, że 159 SW, to taka Brera z dodatkową parą drzwi
Wyślę Ci na prv mój numer to się jakoś umówimy, aha... mam brać wiaderko i gąbkę
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Archi ; 07-03-2014 o 07:44
Z tego co przed chwilą widziałem to Ozi ma prawie gotowego,
![]()
Siemka
Chciałem podziękować koledze dadasiek za sprzedaż alumów do mojej Belli (jestem bardzo zadowolony i nie mogę sie doczekać aż je wrzuce) i jednocześnie przywitać sie z pozostałymi Alfoholikami z okolic Gliwic, Rybnika, Żor itp. W sumie to na forum jestem już jakiś czas i jestem posiadaczem drugiej Alfy (poprzednia 156 przed FL), ale tak jakoś niemiałem ostatnio czasu żeby aktywnie udzielać sie na forumAle obiecuje poprawę
![]()
kto w końcu jedzie na karty? zróbmy jakąś listę!
1. OZI 164