Napisał
mich_mich
Witam
Czy oglądał ktoś ten samochód i ma coś konkretnego do powiedzenia na jego temat?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-sprowadzona-1-9jtd-skorzna-tapicerka-w-stanie-idealnym-carpass-ID6yPDpt.html
Byłem dzisiaj w tym komisie. Samochód na 100% nie był bity. Wygląda na to, że silnik też nie był ruszany. Nie wiem jak się ustosunkować do przebiegu. Na liczniku ma 109 tyś. Wnętrze wygląda ładnie - kierownica niezużyta, gałka zmiany biegów też, fotele również wyglądają na ten przebieg. Po otwarciu drzwi, na słupku są 3 naklejone na siebie naklejki dotyczące wymiany oleju. Ostatnia z października 2016 z przebiegiem chyba 107 tyś, ale dokładnie nie pamiętam, ale coś koło tego. Zastanawia mnie natomiast lekko wytarty przycisk Start/Stop. Ma wszystkie faktury i wydruki badań technicznych. Ogólnie auto na moje oko wygląda, jakby właściciel coś nim często przewoził i ogólnie średnio dbał.
Facet mówi, że przebieg na 100% i jest tego bardzo pewien, jakby niczego się nie obawiał i trzeba przyznać, że nie gada jak typowy handlarz-naciągacz.
Z góry dzięki