A ja widziałem dziś Giulię Q na świeżych rejestracjach CT - i to nie w serwisie, a w normalnym ruchu ulicznym...piękne auto![]()
A ja widziałem dziś Giulię Q na świeżych rejestracjach CT - i to nie w serwisie, a w normalnym ruchu ulicznym...piękne auto![]()
Kolego, w pełni rozumiem wybór.Napisał Azalgo;
Jeździłem Giulią (w trzech wersjach tj Super diesel, Veloce i QV), Stelvio (FE i dieslem) oraz Ghibli (diesel).
Też czekałem na Giulię SW z uwagi na dwójkę małych dzieci.
I ostatecznie wybrałem Giulię w pełni świadom niepraktyczności jej bagażnika oraz tego jak ten samochód jeździ.
Co do Ghibli to ostatnio bywałem w serwisie na Arkuszowej2a. Stoją dwie sztuki ...z zatartymi silnikami. V6 tki. Cos tam ci ludzie się znają na wloszczyznie biorąc pod uwagę jakie fury serwisująi na jakim poziomie, okazuje sie ze dol silnika jest chryslera , glowica ferrari i cos nie zagrali ze smarowaniem calosci, moze ciśnienie na zakrętach traci? Taka teoria bo nie ma o dziwo suchej miski.
Płyta podłogowa faktycznie chryslera , to samo merc E, ale zawieszeniem można odmienić auto i tak zrobili .
Nie wiem który raz - każde urządzenie się zużywa, oczywiście, kwestia statystyki które częściej po prostu.
Andrzej ale się ostatnio zajarałeś na posiew fermentu o Giulii. Ale forum Twoje. Przykro się patrzy na tak doświadczonego użytkownika, który wywołuje tak godne politowania rozmowy. Masz chęci okazania swojego zdania w najmniej potrzebnych chwilach wytykając wszystko co możliwe jest do wytknięcia. Ja się zastanawiam - po co? Masz w tym radość? Czy może masz poczucie spełnienia, ze ktoś przeczyta Twoja wpis i się z nim - być może - w duchu zgodzi?
Co do Garratego to chodziło mi o to, ze facet się cieszy ewidentnie, a ja jako gość który lubi cieszyć się z małych rzeczy podzielam jego radochę i Fun. Szkoda ze wpadnie taki Andrzej i zacznie ludziom wybrzydzać i próbować umniejszyć radość. Kiedyś każdy z nas wyląduje pod ziemia i Garraty powie ze dobrze się bawił i tak ma być. Życie ma się jedno i niepowtarzalne, warto wiec cieszyć się z wszystkiego.
Statyczny - po prostu 3000 postów same się nie nabiją więc trzeba snuć smenty bez celu. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...![]()
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Nie Statyczyny, mam nadzieję po prostu że Alfisti zaczną w końcu czegoś więcej niż duszy i stylu wymagać. Wymagać - w ostateczności odchodząc od tej firmy robiącej w bambuko od lat po prostu. A przynajmniej przestając bałwochwalczo wynosić pod niebiosa każdy produkt z logo AR tylko dlatego że takim jest. Może się ktoś tam gdzieś otrząśnie wówczas.
Analfabeta - a za posty się otrzymuje dozgonny serwis czy co, żeby to miało być jakimś celem? co to za gadanie głupie.
Ostatnio edytowane przez Andrzejsr ; 10-11-2017 o 10:35
Naprawdę ciężko Ciebie czytać, chcesz narzekać na ar - Ok ale po co w tym wątku? Tu juz zostało ustalone ze serwis sie poprawia, a nowe modele cieszą właścicieli, nie mecz nas w kółko swoim narzekaniem
Załóż osobny wątek...
No tak ale tam mało kto bedzie czytał Twoje wywody...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Asystent Marchione czyta wątek, szczególną uwagę zwracając na posty Andrzejsr aby móc złożyć cotygodniowy raport na posiedzeniu rady nadzorczej FCA. Robią to, ponieważ najcenniejsze są opinie o giulii, od osób, króte auta nie użytkują. Na podstwie tych danych korygują politykę firmy i za dwa lata będziemy mieli najlepszy serwis a liczba awarii w ciągu pierwszych trzech lat spadnie do zera.
Dla podtrzymania wrażenia, że klient zakupujący nowe auto jest miarodajnym źródłem informacji, FCA na kilka dni po zakupie dzwoni wypytując o wrażenia ze współpracy z dealerem i czy jest się zadowolonym z produktu.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ostatnio edytowane przez Azalgo ; 10-11-2017 o 12:52