Strona 142 z 168 PierwszyPierwszy ... 4292132133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,411 do 1,420 z 1678

Temat: Zakup Alfy Romeo GT

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Pomorskie
    Auto
    Giulietta Quadrifoglio Verde

Domyślnie

Cytat Napisał kermit01 Zobacz post
    Czemu w niedoli?
    Dlaczego?

Wczoraj przejechałem całą Polskę, sprawdziłem parę Busso już, dodatkowo na dwie miałem raporty, na jedną wyszedł raport mega dobrze i już jechałem z zamiarem kupienia i z bananem na twarzy, ale na szczęście byłem tam z osobą, z którą u mnie wszyscy jeżdżą kupować i zostało znalezione meeega dużo rzeczy, które były tragiczne, ale to więcej opisałem w dziale ,,Kupić - nie kupić? Auta z ogłoszeń"

No i jest dokładnie tak jak napisał slavol. Więc zbawieniem dla mnie będzie forumowicz, który uzbierał już na coś lepszego (Gulie albo 4c)

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Aktualnie brak

Domyślnie

A jeszcze co do silnikow.jak wyglada sytuacja z 1.9 jtd z przebiegiem np 350 tys ?

Użytkownik Pirat drogowy Avatar ddudek
    Mieszka w
    Białystok
    Auto
    GT 3.2 V6

Domyślnie

Cytat Napisał slavol Zobacz post
    Bo kupić "dobre" v6 to droga często przez mękę niestety.
    Zadbane trzymają właściciele, te gorsze są na sprzedaż, te wypasione odstraszają ceną. Jak żyć?
    Dobrze powiedziane.

Wysłane z mojego Nexus 6P przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Znawca Avatar opozycjonista
    Auto
    Kotek XE

Domyślnie

Cytat Napisał carlo_pe Zobacz post
    A jeszcze co do silnikow.jak wyglada sytuacja z 1.9 jtd z przebiegiem np 350 tys ?
    za jakieś 30 lat moja powinna osiągnąć taki przebieg, przypomnij się przed 2050 rokiem to odpowiem
    ...

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Mx-5

Domyślnie

Cytat Napisał MEchan Zobacz post
    Dlaczego?

Wczoraj przejechałem całą Polskę, sprawdziłem parę Busso już, dodatkowo na dwie miałem raporty, na jedną wyszedł raport mega dobrze i już jechałem z zamiarem kupienia i z bananem na twarzy, ale na szczęście byłem tam z osobą, z którą u mnie wszyscy jeżdżą kupować i zostało znalezione meeega dużo rzeczy, które były tragiczne, ale to więcej opisałem w dziale ,,Kupić - nie kupić? Auta z ogłoszeń"

No i jest dokładnie tak jak napisał slavol. Więc zbawieniem dla mnie będzie forumowicz, który uzbierał już na coś lepszego (Gulie albo 4c)
    Dzieki za te wypowiedz. A szukasz raczej igły? Chodzi mi o to, czy nie masz wysokich wymagań co do stanu. Wiadomo, samochód który ma Juz dobrych kilka lat, musi mieć swoje wady. Sa np ludzie którzy odrzucają z góry samochody malowane, co jest jak wiadomo bez sensu.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Pomorskie
    Auto
    Giulietta Quadrifoglio Verde

Domyślnie

Cytat Napisał kermit01 Zobacz post
    Dzieki za te wypowiedz. A szukasz raczej igły? Chodzi mi o to, czy nie masz wysokich wymagań co do stanu. Wiadomo, samochód który ma Juz dobrych kilka lat, musi mieć swoje wady. Sa np ludzie którzy odrzucają z góry samochody malowane, co jest jak wiadomo bez sensu.
    Z tym to wiadomo, samochód ma 12 lat i dobrze o tym pamiętam, narazie patrzę po bardzo zadbanej 1,8 TS, którą ma Turkish i szukam takiej w podobnym stanie, ja wiem, że igły to ja nie znajde (no chyba, że będę miał na prawdę mega farta) Samochodów malowanych nie odrzucam, ale chodzi o to, że nie chce mieć Alfy, która np przy kielichach ma nawalone jakiegoś kitu, srebrzanki czy czegokolwiek takiego, może mieć podrdzewiałe progi czy coś, bo przecież to nie jest nowy samochód, ale nie chcę jakiejś powypadkowej ofiary. Po prostu wiem, że będę na ten samochód przeznaczał jak to się mówi ,,ostatnie pieniądze" póki mogę dlatego w granicach rozsądku szukam.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał carlo_pe Zobacz post
    nie wiem - moja jakies 250 chyba
    ale lepsze 350 pewne niz 148 handlarza :-)

Mieszka w
    Zamość/wwa
    Auto
    166 2.4 JTD/szukam GT

Domyślnie

witam,

miałem ostatnio przyjemność przejechać się GT w 3.2 V6 i jestem po prostu zakochany w tym aucie. Mam 166 w 2.4 JTD które służy mi bardzo dobrze, ale trochę mi się już nudzi - nie wiem, jakoś ten samochód nie ma charakteru.
    Chciałbym go wymienić na GT właśnie (dźwięk silnika jest kosmiczny, choć moje 2.4 też fajnie brzmi). Mam do wydania ok 25 tysięcy. Na co mogę liczyć z takim budżetem? Czy jest w ogle szansa na V-ke? Diesla nie chcę widzę żę GT ma tylko 1.9 JTD, a do tego po 2.4 cieżko byłoby się przyzwyczaić

Użytkownik Fachowiec Avatar slavol
    Mieszka w
    Chodzież
    Auto
    Ford

Domyślnie

Cytat Napisał sprat Zobacz post
    Mam do wydania ok 25 tysięcy
    Spokojnie coś powinieneś kupić, a nawet na jakiś pierwszy serwis zostanie. Tylko nie możesz być zbyt wybredny bo szukać będziesz latami
    Albo przymknąć oko na stan, upewnić się tylko że silnik w porządku kupić tanio i robić samemu.
    Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...

Mieszka w
    Zamość/wwa
    Auto
    166 2.4 JTD/szukam GT

Domyślnie

a to jest ten sam silnik co w Oplu Vectrze C?