To nie pisz o jeździe z prędkością 190... ja też mogę myknąć chwilowo 240 i potem pisać ze pale 10... Ale po co ? Lepiej podać średnią prędkość.
To nie pisz o jeździe z prędkością 190... ja też mogę myknąć chwilowo 240 i potem pisać ze pale 10... Ale po co ? Lepiej podać średnią prędkość.
O co "bijecie pianę"?. Przecież to jest oczywiste że nie mógł przejechać np.700km po drogach publicznych z stałą 190km/h. Gdyby było napisane: "szybka jazda autostradą do 190" to by nie było problemu. A tak... jest off topic.
Aptekę z kolegą otwieracie?? Testy syntetyczne na hamowni. Jazda autostradą z predkością 190km/h ile się dało (a wiesz, że jest też ruch i niektórzy jadą wolniej?) z wyobraź sobie zjazdem i wjazdem na autostradę ze prędkością mniejszą (dużo mniejszą) od 190km/h i pewnie łącznie z 50km a może i nawet 100km poza autostradą dało łącznie zużycie jak wyżej. Dla mnie koniec dyskusji bo to jest żenada. Jak dla Ciebie to jechałem średnio 88 km/h i spalił 12,25l/100km.
PS a najlepsze że piszą to właściciele 2.4. Mam Ci napisać ile pali 2.4 bo widziałem w gazecie??
Tom993 nie rozumiem po co się spinasz... ostatnio jechałem 100km autostrady z tempomatem ustawionym na "12" na budziku i co z tego jak średnia prędkość wyszła 116. Spalanie 9.1. Komputer skasowany przy bramkach. A chwilowe spalanie pokazywalo się między 8.5 a 11 zależnie czy pod górę, płasko itd...
Twój tyle nie pójdzie?
Nie ma szans... :/ Ale ja mam najsłabsząbo 1.9 8v po mapie. Myślę że troszkę ponad 200Max
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Raz sprawdzałem to wskazówka minęła 240 na 19". Czy było to GPS'owe 240 nie wiem. Niestety osiągnięcie takich kmh wymaga miejsca i czasuTo nie M-Power gdzie wskazówka idzie 250 i gdyby nie ogranicznik poszła by dalej.
![]()
Ja nie mialem jeszcze gdzie testować Ale na odcinku kilku km jak depne to do 200 juz doszła. A katalogowo max 190km![]()
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !