A moja Bestia miała dziś wyienioną łapę mocownia silnika, resztę amorków, osłnę halogena (dzięks koledze Slom`owi), poza tym generalne sprzątanie, czyszczenie skórek i checkpoint po mieście, a niech widzą i zazdroszczą...
A moja Bestia miała dziś wyienioną łapę mocownia silnika, resztę amorków, osłnę halogena (dzięks koledze Slom`owi), poza tym generalne sprzątanie, czyszczenie skórek i checkpoint po mieście, a niech widzą i zazdroszczą...
dolalem jej oleju bo wolala![]()
A moja dostala 4 nowiutkie buciki na zime
---------- Post dodany o godzinie 12:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:34 ----------
A w tamtym miesiacu dostala nowe sprzezyny, amorki, wachacze, stabilizatory, komplet tarcz z klockami, chlodnice i termostat. Generalnie daze do bankructwa, ale i tak ja lubie.
Może nie dziś ale w zeszłym tygodniu: nowe wahacze na przód + gumy pod stabilizator tak, że nic już tam nie słychać, ale to standard i nie ma się czym chwalić. Z ciekawszych rzeczy stary dyfer powędrował do pudła a na jego miejsce zamontowano Q2![]()
Dzisiaj była myjnia, woskowanie, nabłyszczanie i sprzątanie. Miałem założyć skóry zrobione na zamówienie czerwono granatowe ale się zastanawiam bo w zime to bedzie zimmmnnnooo, no chyba że jakieś podgrzewanie by zrobił![]()
28.10 w czwartek kupiłem moją AR, a już w piątek wymieniłem przednią szybę. Teraz wszystko pięknie przez nią widać, a poza tym nie muszę się bać rutynowej kontroli ;-)