Xofer widać że jesteś wporzo gościuW ubiegłym tygodniu brat odebrał od Piotrka swoją 156, autko zrobione jak to piotrek mówi "perfekt" z tym , że za 4l paraflu na fakturce zawołali 125 zeta więc strach tam oliwe kupić
![]()
Xofer widać że jesteś wporzo gościuW ubiegłym tygodniu brat odebrał od Piotrka swoją 156, autko zrobione jak to piotrek mówi "perfekt" z tym , że za 4l paraflu na fakturce zawołali 125 zeta więc strach tam oliwe kupić
![]()
[C
Koleżanki i koledzy Aflisti wstępnie 30.06. sobota, zapraszam do mnie. Mam wolną chate reszta rodzinki idzie na wesele, a ja pierdziele nie ide... więc korzystając z okazji zapraszam naszą stałą spotową ekipe do mnie na grilla, wszyscy mile widziani i oby frekwencja dopisała!!! Z szczegółami się dogadamy, wstępnie 19. Pozdrawiam!!!![]()
Oczywiście do odcięcia![]()
5 : 1 i wszystko jasne
jestem jak najbardziej za![]()
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Ja również. Pozdro dla wszystkich z Berlin City![]()
Impeza gróba, Michał jak tam Dni Ślesina![]()
5 : 1 i wszystko jasne
ojj impra wyszła konkretdzięki wszystkim za przybycie!! i mam satysfakcje że jeden zawodnik ze specjalnego stolika vip godnie zakończył impreze na pięknym nokaucie
no i poza tym jedno się tylko kojarzy łudududududududududududududududududududududududud udududu na pewnym sprzęcie o 1 w nocy na całą wioche
![]()
![]()