Oglądam ten filmik i ten dotykowy ekran tak tnie, że aż żal.... a jak coś się tnie to jak mogę zaufać kluczykowi, że jak puszcze tę strzałkę co to mi samochód parkuje... że się nie przytnie i nie wydzwonię w cuś? Albo w przepaść wpadnie autko?![]()
Oglądam ten filmik i ten dotykowy ekran tak tnie, że aż żal.... a jak coś się tnie to jak mogę zaufać kluczykowi, że jak puszcze tę strzałkę co to mi samochód parkuje... że się nie przytnie i nie wydzwonię w cuś? Albo w przepaść wpadnie autko?![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Dobra panowie to temat giuliz mojej strony peace.Gdzies ostatnio czytalem ze bedzie jednak wersja SW takze sprzedaz sie podniesie-super .Prognozy na 2017 rok to 130tys lacznie alf-naprawde nie jest zle.Pozdrawiam
Jak gdzies to...gdzie ? Link plisss
...bo jak do tej pory to aktualne i to także w salonach jest info że Alfa zamierza w segmencie Giulii oferować tylko sedana. Kombi na niestety na nie...
Skąd masz dane o SW? To pewne?
Poza tym jakie prognozy za 2017? Przecież już mamy rzeczywiste dane za 11 miesięcy. Prognozować to można 2018 i dalej, a nie rok, który się kończy.
Po 11 miesiącach w Europie sprzedało się 80 tysięcy sztuk AR in total więc za cały rok będzie max 90 tysięcy. Dodać 10 tysięcy USA i jakiś ułamek w reszcie świata to max co będzie w 2017 to 105 tysięcy sztuk globalnej sprzedaży AR.
http://www.motofakty.pl/artykul/alfa...rem-video.html
Test Veloce...
Koleżanki i koledzy,
Map available
Geographic area: Europe
Latest version: 1001
Release date: 2017-11-24
Size: 6.6GB
![]()
Od dziś dostępna jest aktualizacja 1001 dla monitorów 8,8 cala. Komunikaty głosowe dalej z błędami językowymi.
Tylko mapy czy jakiś nowy soft w tym jest?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro