Tak to działało w FCA w normalnych warunkach, a teraz się nie spodziewajcie poprawy skoro FCA i Włosi mają naprawdę przerąbane. Są coraz większe ograniczenia, wszystko siada wszędzie. Nie myślcie że za 2 tyg będzie normalnie, nie będzie, no chyba ze pójdziemy na zderzenie z koronawirusem a te 2 tyg to tylko czas na lepsze przygotowanie się państwa.
Mi sprzedaż siadła, 2 szt w zeszłym tygodniu łacznie sklep pl+ eu + ebay, wysyłki właśnie automatycznie wracają - jedna z miasta dostarczenia we Francji (niby odbiorca odmówił wg trackingu UPS, ale to nie prawda bo się z nim kontaktowałem), druga do Holandii zawróciła zanim opóściła terytorium Polski a też UPS pisze że niby bez ograniczeń. Będzie lipa, kryzys i bajzel. Brak konfiguratora polifta w obecnej sytuacji to najmniejszy problem, i tak nie wyprodukują narazie. Jeśli to co jest potrwa np 3 miesiące to trzeba będzie się cieszyć jeśli nie będzie zamieszek na ulicach, a Giulią to strach moze być wyjechać gdziekolwiek żeby nei zostać np obrabowanym. Wiem, czarny scenariusz to przedstawiam, ale co myslicie - jak firmy poupadają a ludzie nie będą mieli pieniędzy to jak będzie?