Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Dzieki za Dziś![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
ja też dziękuję wszystkim za przybyciefrekwencja na poziomie
![]()
fajnie było widzieć tych których już dawno nie widziałam - do zobaczenia za tydzień na grylu
I Danielowi za uświadomienie i przechowanie przed spotem -akademiki mają to coś.. i za przejażdżkę DCahh jakie to ma odejście (jak na klekota daje radę
) btw. ma pan kotka??
![]()
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 27-04-2012 o 07:43
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
A pomyśl jaka by była prędkość gdybyś zmieniała biegi przy 4000obr/min zamiast przy 5500![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
a mnie nie było i nie będzie, ehh bo dopiero 8.05 do ItalAuto. wrrrr
a czy dzisiaj ktoś się wybiera
Witam was serdecznie tu Jędrek, zainwestowaliśmy ze znajomym w urządzenie VALEO wysokiej jakości do nabijania klimatyzacji oraz Ozonator. Nie była to mała inwestycja więc chcemy by się zwróciło oczywiście oferując tanią usługę oszczędzając na drogich reklamach, które później są wliczane w koszty usługi. Znajdujemy się obok Obi w Katowicach. Jeżeli macie jakiś problem z układem klimatyzacji również postaramy się pomóc.
Kwotowo wygląda to tak:
40zł - Sprawdzenie szczelności, wykonanie próżni, przefiltrowanie czynnika będącego w samochodzie(rzadko oferowana usługa) oraz wykonanie próżni. 15zł - Za napełnienie każde 100 gramów. Więcej info samochodowaklimatyzacja.pl
Jeżeli post jest w złym miejscu proszę o przeniesienie, w przypadku niezgodności z polityką forum o usunięcie.
thx za spotkanie![]()
było git i tyle w temacie![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"