Zenon a co cie to obchodzi?Widac ze auto jest uzywane i robi km a nie jest oltarzykiem w stylu 911 GT2.Zachowaj sobie te komentarze dla siebie albo do tych swoich 105konikow w garazu
Zenon a co cie to obchodzi?Widac ze auto jest uzywane i robi km a nie jest oltarzykiem w stylu 911 GT2.Zachowaj sobie te komentarze dla siebie albo do tych swoich 105konikow w garazu
Zachowaj swoje uwagi dla swoich panienek, alfonsie. Tu jest forum i tu się wyraża opinie, czy może coś się zmieniło? Może uwalenie pięknej tapicerki błotem ci nie przeszkadza bo masz łapy upieprzone ropą z diesla, ale mi akurat tak, więc wal się.
Zachowajcie dla siebie te komentarze na poziomie sklepu monopolowego.
Oj Zenek Zenek jakis ty madry haha
Ta? W sklepie monopolowym dyskutuje się o błocie na skórzanej tapicerce w Giulii? :>.
EDIT: Masz w sumie rację, koleś się zaczyna a nie potrafi sensownie skończyć. EOT.
Napierw piszesz o upierd....j tapicerce i negatywnie to nazywasz w poscie a teraz kogo udajesz?Zarob na takie auto i sprzataj sobie 2 razy w ciagu dnia ale innych nie oceniaj YNTYLYGENCIE
Spoko, już dzwoniłem do Rurka, ma sprowadzić Wolana, żeby coś z tym zrobił[emoji4]
Spod domu do asfaltu mam szutrową drogę a są roztopy... do tego mój syn(2lata), musi za każdym razem ten odcinek przejechać na moich kolanach, kierując. Strasznie to upierdliwe jest i brudzi auto przy wsiadaniu i wysiadaniu, ale szczęście mojego dziecka jest dla mnie ważniejsze niż tapicerka w samochodzie, który za kilkanaście miesięcy nas pożegna. Dziecko będzie z nami dłużej. Do tego na budowie jestem teraz codziennie, a właśnie wiercili mi studnie do pomp ciepła i kopano kanalizację. Z tym się wiąże błoto i syf wnoszony do auta, a na sprzątanie nie mam czasu. Sorry, musisz żyć z tym widokiem[emoji14]
Latem będę miał zapylony samochód. Taki urok mieszkania bez sąsiadów...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Ostatnio edytowane przez Azalgo ; 30-12-2017 o 17:29
Jezu, rzeczywiście jesteście przewrażliwieni. Spokojnie, nikt nie obraża waszych pięknych Julii. Powtórzę się jeszcze raz, bo widzę czytanie ze zrozumieniem jest mniej ważne niż Cuore Sportivo:
Reasumując, ani razu nie napisałem "jest mało schowków". Wiecie, mały =/= mało.Napisał anAlfaBeta
A i jeszcze wyjaśnię, bo zaraz Azalgo wstawi kolejne 120 fotek:
Chodziło mi o to, że wnętrze może być większe, bo za nim jest miejsce - a nie o to, że klapka ma być większa.Napisał anAlfaBeta
Natomiast to
to typowa głupia zaczepka "nie masz to się nie wypowiadaj", stać Cię na więcej![]()
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Sorry, ale myślałem, że masz giulie i Ci mało schowków.
Jak narobią „udogodnień” schowkowych i innych użytecznych gdgetów, to przybędzie wagi i będzie psioczenie, że wygląda na sportową a waży tyle co dostawczak[emoji4]
Auto jest adresowane do pewnej grupy rynkowej i tego od auta na pierwszym miejscu oczekującej, co doskonale giulia oferuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Ostatnio edytowane przez Azalgo ; 30-12-2017 o 17:55
Zgadzam się i dodam, że w moim przypadku to bynajmniej nie zbyt płytki schowek jest przyczyną wstrzymania się od zakupu Giulii![]()
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była