mi w niedzielę też pasuje![]()
mi w niedzielę też pasuje![]()
Może i ja bym podjechał w niedzielęswoim rozbitkiem
![]()
No to mamy listę
1) Sebaaaaaaaa
2) Sasza
3) Piotr 30
4) Lichy
5) lokers
6) piotreek
Ja może jeszcze zwerbuję kolegę adalberto z Płońska to już by nas 7 osób było. Kto jeszcze chętny to się dopisywać,a ja później podam numer swojego konta na który możecie przelewać po 10 zł za zapisy hahahah![]()
![]()
Widzę że opłata zbyt wysoka bo nikt się więcej nie dopisał heheto co niedziela 28.04.2013 godzina 17:00?
Mi pasuje jak najbradziej![]()
mnie też
![]()
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
sobota/niedziela ma lać, może jakieś miejsce pod daszkiem ?
mi pasi niedziela obojętnie o której, dziś mnie nerwy zjadły okropnie, po wymianie rolek nie mogłem se poradzić z napięciem paska, mówię idę do mechesa niech napnie, wcześniej coś tam popiskiwało po wymianie rolek ale nie stale, tylko przy odpalaniu, po kilku dniach zaczeło znowu delikatnie ciągle, mówię na bank pasek źle napięty
, napieli tak że mam do wymiany rolkę na napinaczu która przed wszystkimi zabiegami nie piszczała, napinacz nowy który to niecały rok temu wymieniałem i nie wiem teraz co popieprzyli mi, nie mam już sił normalnie
na to co ona wyprawia, albo mechesy spieprzyli robotę albo już sam nie wiem, dziwna sprawa bo jak naciągali napinacz to nie odbijał tylko zostawał w takiej pozycji jak się go ustawiło ;/ kwas jak nie wiem ;/;/. Niedziela jestem
Ostatnio edytowane przez lokers ; 26-04-2013 o 10:12
Polecam GN Serwis na wodnej. Chlopaki bardzo dobrze sobie z Alfami radza. Ja rok po kapitalce i bylem tylko 2 razy u nich po naprawach. Wymiana oleju w październiku i wymiana klocków z tylu, w marcu![]()
<-- Mi amore, meravigliosa belladona
Możliwe, że i ja wpadnę![]()