kupuj autko i polecimy w kilka autek razem na ten tarnówmichał myłem auto na myjce na dole galerii rondo ale dopiero dziś się skapłem tam ta myjka to raczej tylko opłukuje a nie myje
na tarnów postaram się umyć porządnie
![]()
kupuj autko i polecimy w kilka autek razem na ten tarnówmichał myłem auto na myjce na dole galerii rondo ale dopiero dziś się skapłem tam ta myjka to raczej tylko opłukuje a nie myje
na tarnów postaram się umyć porządnie
![]()
nooo tak te myjki to tylko opłukują i nic więcej, jeśli chce się ładnie umyć to gąbka ewentualnie szczotka na myjni to wtedy umyje tak jak trzebaokej trzymam Cię za słowo że na tarnów ładnie umyjesz
hmm to kto się z Bochni wybiera do Tarnowa ?
![]()
Ja jadę napewno i wyjeżdzam z Bochni o godzinie 14.15 z górnego parkingu Galerii RondoKto z Bochni i okolic jedzie na Tarnów to zapraszam właśnie na 14.15 na wspólny wyjazd
![]()
[QUOTE=Michał(Pliszka);1384627]jak zwykle źle umyta Alfa, wiesz co Marcinheheh to co 13 wpadacie na Tarnów ?
widzę że kolega tutaj kupuje AR 156 ?
[/QUO
jestem na kupnie wlasniemam nadzieje ze uda mi sie sfinalizowac transakcje i na 13 juz bede mial AR jesli tak to tez jade do tarnowa
![]()
no to bardzo dobrze kolego ale po liftowa przy przed ?![]()
mam nadzieję że ten 13 kwiecień to będzie naprawdę udany zlocik
![]()
narazie stac mnie tylko na przedoby tylko pieknie swiecilo
![]()
Czyli skoro mówisz żeby pięknie świeciło to rozumiem że kupiłeś już autko i do Tarnowa jedziesz?
ps. co z resztą? kto jedzie na Tarnów? pisać się tu na 14.15 na wyjazd z galeri:
1. bumarc+Majka+Marta
2. ... ???
może chodzi mu o to, że zakupił okrojoną wersję bez świateł
z takim małym znakiem zapytania ale wpisuję się na drugą pozycję
1. bumarc+Majka+Marta
2. micrus?
wlasnie jeszcze mi sie nie udalo i nie wiem czy sie uda bo ten tydzien bede mial na popoludniu ;/ jest juz mozwe film "wyscig" w wypozyczalni w bochni ??
jeszcze niestety nie :/ w obecnej chwili ciężko powiedzieć kiedy się pojawi, bo wyleciał z kalendaża premier, mam nadzieję, że biedronka znowu licencji nam nie podkupiła![]()