W tych Prestivo kusi właśnie cena, ale właśnie w cenie chińczyków, ciekawe jak się sprawować będą po kilku tkm
W tych Prestivo kusi właśnie cena, ale właśnie w cenie chińczyków, ciekawe jak się sprawować będą po kilku tkm
Ja mam 10 tys. km i jest wszystko jak trzeba. W UK opony dobrze znane. Sporo anglików jeździ na nich. No i to nie są chińczyki tylko angielskie opony. Jeżeli kolega wcześniej pisał że na pirelli myszkuje samochód, gdzie opony za taką kasę to ja wole Prestivo. Jak będzie się coś działo to chociaż kasy tyle nie wydałem. Dam znać jak będzie coś nie tak. Na tą chwilę jestem mega zadowolony. Tanio i trzymają super na mokrym. Zrobiłem nawet zapytanie do firmy Prestivo o opony zimowe na polski rynek bo na tą chwilę ich nie ma.
- - - Updated - - -
W chodzą na rynek polski więc może stąd. Poczytajcie w necie na ich temat. Ja tylko mówię że są super, a i parametry na to wskazują. Kupujcie oczywiście co chcecie ale wysoka cena często w tym naszym świecie wynika nie z jakości tylko z marketingu.
mi tam Pirelli nie myszkowały i ne myszkują, a mam je w drugim aucie, także to raczej przypadek
A nexen su4 ktoś ma?
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Panowie, mam takie pytanie, możliwe że przewinął się tutaj temat o tym więc sory że pytam ale trochę tych stron jest i potrzebuję w miarę szybko się dowiedzieć... więc jeździ ktoś z oponami w rozmiarze 225/40/19? Warto iść w tą szerokość? Czy jednak ori lepsza czyli 235/40/19? Ktoś ma porównanie obu szerokości? Minimalnie są niższe więc pomijalny aspekt bo i tak wyższe od 225/50/17 które użytkuję.
Kupuj 225. 235 strasznie pływa w koleinach, jazda autem czasem wyglada jak walka z kierownica.
Mam porownanie na codzien i gdyby nie to ze auto kupilem na 235 to nigdy bym tego nie kupił więcej
Pytam ponieważ albo kupię felgi z oponami i tutaj jest zazwyczaj już 235 i opona częściowo zużyta albo bez i kupię opony osobno w tym węższym rozmiarze. Nie wiem jak duży wpływ ma szersza opona na osiągi auta i spalanie.
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
A kwestia nośności opony, przy 235 jest 96 a jak tak luknąłem po aukcjach to do 225 jest czesto 93 i mniej. Nie za mało?
Nie jest za mało
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców"