ładnie do Tarnowa w kolumnie , czytaj Ja i Ty![]()
ładnie do Tarnowa w kolumnie , czytaj Ja i Ty![]()
Czytaj dalejMarek najprawdopodobniej o ile niebo nie zwali mu się na głowe to też pojedzie
![]()
![]()
A co z resztą , wiesz coś może ?![]()
Co do reszty to nic nie wiem bo reszta tak jakby pod ziemie się zapadła od jakiegoś czasuTrzeba pogadać jak zachęcić ludzi do spotów bo nam Alficzek w okolicach przybywa a Alfaholików jak nie było tak nie ma
![]()
ja najprawdopodobniej zostane wlascicielem 156 we wtorek dopiero![]()
dream166 auto się nie liczy tylko człowiek więc jeśli nie będziesz mieć teraz belli to pojaw się na galerii o 14.15 to cię weźmiemy na spota do Tarnowaa jeśli będzie ci ciężko podjechać na galerię to podjedziemy po ciebie tylko dzwoń do mnie na 503189529 lub puść mi smsa z odpowiedzią skąd mamy cię zabrać
![]()
Kuźwa w nocy się śpi a nie na forach siedziA tak teraz na poważnie to nie wiem czy będę na galerii kurde bo jest to dla mnie nie na rękę...
![]()
aaaaaaa kurde Bumarc nie wchodzilem na forum i nie widzialem twojego posta kurza stopka przepraszam a pojechal bym ;/
)) Jeśli mówisz o mojej to jest mi miło
)) stricte moja alfisia jest baaardzo charakterystyczna
)) ma "baldachim" i tylko tylnia ramka jest opisana logo alfaholików - przednia jest "mocno ingerowana"
))) Marcin wie o co chodzi
p.s przednia ramka alfaholików znajduje się na przodzie "peżota"206)) wię się nie dziwować tylko "łapą machać" do błękitnego peugeota
))
Vanessa a wy gdzie byliście jak was nie było na spocie w ostatni weekend w Tarnowie? Następnym razem prosimy o poprawę i obecność![]()