halo halo, co to za teorie spiskowe odnosnie mojej skromnej osoby
aha, i one nie sa wcale czarnewypraszam sobie po raz kolejny
Ostatnio edytowane przez dbh ; 18-06-2012 o 08:29
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
wracając ze spotu w Gródku, na trasie Wojnicz-Tarnów, mijane chyba 4 albo 5 alf 156 , machane i mrugane. niestety bez odzewu![]()
Pozdrowienia dla Ramziego przejezdzajacego ok.8 pod moim blokiem.Widzialem Cie z okna![]()
pozdro dla Czarnego_28 ktorego belle widzialem u niego pod blokiem (chyba w piatek wieczorem) i pozdro dla Ramziego widzianego wczoraj na drodze Debica - Pustkow![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pawel to se pozdrow moja 159 a nie mnie.No dobra przekaze jej i ucaluje ja od Ciebie
![]()
Pozdrowienia dla Ludvigusa widzianego z rana pomiędzy K-ga a Sieteszą, nie zdążyłem mrugnąć bo zaspany byłem![]()
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 RRS.... widzianego dzisiaj ok 19:30 w Borku Wielkim... Machane i mrugane z focusa
... hehee ... Bodajże alfina bez ramek ale nie zdążyłem się przyjrzeć
....
ja chciałem pozdrowić kierownika AR 156 SW (chyba) ciemnej niebieskiej na RRS i na ramkach widzianego w czwartek około 17.40 na obwodnicy koło Sędziszowa
jak również wydaje mi się , że ta sama stała wczoraj koło 19 przy JYSK'u w Dębicy
![]()
Ostatnio edytowane przez Hundzflot7 ; 22-06-2012 o 08:23
Pozdrowienia dla kierownika brązowej 159 sedan z klubowymi ramkami, widzianego ok. 7:30 na skrzyżowaniu Wyspiańskiego i Witosa. Kolega tak był zapatrzony na jezdnię, że chyba mnie jadącego z przeciwka w ogóle nie zarejestrował![]()