W jednym domku miesci sie ok 15 osob ale to juz pytanie do Kate
![]()
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
W jednym domku miesci sie ok 15 osob ale to juz pytanie do Kate
![]()
W domku mieści się 18 osób. Na tzw. parterze są dwa 5os. pokoje z własnymi łazienkami, natomiast na piętrze mieszczą się również dwa 4 os. ale mają wspólną łazienkę, na korytarzu. Wynika to z kształtu domków. Gdyby komuś było zimno, to oczywiście są koce i Właściciel Oleńki obiecał nam grzejniki. Warunki nie są takie jak w hotelu 5*, ale wydaje mi się, że na tyle przyzwoite, że na te dwie noce wystarczą
Co do pokoi 2os. Jest ich dokładnie 6. Mieszczą się tuż nad recepcją. Niestety nie mają łazienki, dlatego osoby które zostaną tam zakwaterowane będą korzystały z ogólnodostępnych sanitariatów. Są to osobne budynki (dla chłopców i dziewczynek osobne). Niedawno przechodziły remont, więc standard jest dobry. Jeśli byłyby jakieś pytania, z chęcią odpowiem
Prosimy tylko, byście nie zapomnieli wpłacić zaliczki. Niestety, do takiego posunięcia zmusiła nas zeszłoroczna sytuacja, gdzie duża liczba osób wpisała się na HURA, a potem zrezygnowała.
szkoda ze jeszcze w tym roku mnie nie bedzie z powodu braku alfya tak chetnie bym sie wybrał
![]()
nie przesadzaj, mozesz byc bez alfy. Nie uwierzysz, ale jeden kolega przyjezdza na zloty BMW - i zyje
Wazny jest dobry humor i osoba, a nie auto.
Każdy jest mile widziany - nawet stuningowanym Golfem III :-P
Ja, jeżeli kiedykolwiek zmienię Bellę na inną markę (jeżeli w ogóle zmienię) to też mam zamiar przyjeżdżać.
Na pomorzu też był Pełgeot, Bmw... Liczy się osoba :-D
wiem ze kolega bimski jezdzi bmwale ja niestety w tej chwili nie mam zadnego auta.... dopiero we wrzesniu bedzie V6
![]()
To zabierz się z kimś z Łodzi :-)