chyba raczej silnik wentylatora nie wyrabia podczas dużej predkości.
chyba raczej silnik wentylatora nie wyrabia podczas dużej predkości.
Ja tam nie widzę P1480...
Po za tym co ma wiatrak do tego jak przy 210km/h się nie załącza ? Bo na podpiętym FES`ie nie pokazuje takiej temp żeby była taka potrzeba.
Jeździłem z prędkościami zamykającymi licznik i było OK.
Oczywiście wszystko w Niemcowni.
U mnie dziwne jest to, że stało sięto z dnia na dzień..
w piatek leciałem z NL do PL i zamykałem licznik nie raz.. na górę św.Anny wjechałem z predkością 2xxkm/h i nic się nie działo.
W sobotę rano już nie było ok..
- - - Updated - - -
U mnie dziwne jest to, że stało sięto z dnia na dzień..
w piatek leciałem z NL do PL i zamykałem licznik nie raz.. na górę św.Anny wjechałem z predkością 2xxkm/h i nic się nie działo.
W sobotę rano już nie było ok..
Kurde mam problem , byłem u gościa który podpiął mi alfę pod kompa, i kazał zapisać błędy - 0c, 12, 1a, 01, 0b i o co chodzi bo za cholerę nie mogę tego połączyć z tymi kodami stąd![]()
Problem z P1480 rozwiązany. U mnie były małe pęknięcia na kolanku sylikonowym i nie trzymało ciśnienia, objawiało się to pod dużym obciążeniem silnika. Kolanko wymienione, błędy skasowane Alicja lata jak dawniej.
wyglada to jak kody blędów z sensora AIRBAG.... a z jakim autm u niego byłeś ?Kod:błędy - 0c, 12, 1a, 01, 0b
156, ogólnie silnik nie równo pracuje, trzepie na wolnych całą budą, wyskoczył mi jeszcze błąd wariatora ale to juz zrobione.
Mam na przodzie frontowy Intecooler i jedno kolanko się rozwarstwiało przy mocnym obciążeniu i przepuszczało do atmosfery, auto dostawało Checka i po odpuszczenia gazu wszystko wracało do normy, po ponownym za pompowaniu gazu na mocne obciążenie problem powracał.