W kwestii czasu oczekiwania na auto w LeasePlan.
Wniosek, na Stelvio stojące na placu lokalnego dealera, został przyjęty przez LeasePlan 26. lutego. Dziś w końcu odebraliśmy auto.
W kwestii czasu oczekiwania na auto w LeasePlan.
Wniosek, na Stelvio stojące na placu lokalnego dealera, został przyjęty przez LeasePlan 26. lutego. Dziś w końcu odebraliśmy auto.
Ja wysłałem wniosek 1 marca, auto odebrałem wczoraj (tj. 12.04.2019)
Długo, ale oferta była taka, że można poczekac![]()
ja wniosek zlozylem 08.03.19 w leasseplan 12.04 odesłałem umowę teraz czekam tylko na rejestracje samochodu. Przy okazji podczas rozmowy z babeczka z LP dowiedziałem się że dla grupy FCA wydają samochody na miękkich dowodach rejestracyjnych. Swoją drogą długo czekaliście na zarejestrowanie samochodu?
Mi jeszcze nie chcieli wydac na miekkim dowodzie, ale chyba sie cos nie wyrabiaja i to zmienili. Jezeli wydaja na miekkim to duzy plus - mniej czekania!!![]()
to ile obecnie jest raty netto na veloce 280km?
Tak jak podawał Lich sprzedawcy proponują 1800 netto.
Czy jest pięknie? Ja jeszcze nie wiem bo tylko usłyszałem taką propozycję i nie otrzymałem jeszcze szczegółowej oferty. Może się okazać, że 1800 samo Veloce a pakiety których i tak wymagają dodają X. Trzymam kciuki, żeby tak nie było![]()
podpisałem, zapłaciłem wstepną zwrotną kaucję.
minusem jest produkcja bo nie mają na stocku.
1813 zl netto wraz z OC/AC i veloce posiada dodatkowo:
- 7" wyświetlacz TFTPLN 700,00
4WE - Łopatki w kolumnie kierownicy do zmiany biegów do skrzyni automatycznej PLN 1.400,00
Lakier metalizowany PLN 4.000,00
8EW - System Carplay/Android Auto PLN 1.500,00
8G2 - Alarm fabryczny PLN 2.200,00
8M4 - Pakiet Asystent kierowcy Plus PLN 5.800,00
8MK - Pakiet Convenience PLN 2.800,00
NH3 - Tempomat adaptacyjny – ACC PLN 5.200,00
wydaje mi sie ze dobry deal?
jakie parametry wynajmu ?
bez wpłaty, 24m , 20000 tys /rok ?