Uszczelka pod glowica :?:
W tym modelu jest ona zrobiona z kartonu ;// nie wiem dlaczego
Uszczelka pod glowica :?:
W tym modelu jest ona zrobiona z kartonu ;// nie wiem dlaczego
no tak tylko ze uszczelka nie wiem czy ma 1 tysiak zrobiony nawet jak robiłem turbo to nowa była założona. Niech sie teraz mechanicy martwią co jest nie tak ja chce tylko żeby jeździło jakoś bo ropa za free
![]()
Ja tam musze 2,50pln za literek zaplacic. Ale to i tak prawie jak za free. Wazne ze jezdze taniej niz na gazie :mrgreen:
Moja mała odżyła coś tam pomiędzy cylindrami jakieś szpary były. Teraz już na 1 sie dobrze zbiera i buta ma nie grzeje sie i jest elegancko do tego wtryski źle były poustawiane. Pojeżdżę trochę i wymienię olej. Zobaczymy czy moja do 300 tys. pociągnie
![]()
a ile już masz nastukane :?:
130 tys.
To newiele. Ja mam 208 tysi :wink:
no i dobrze ze tylko tyle ma najechane po remoncie chodzi cichutko równo tylko turbina świszczy nic nie zamula nie grzeje się chodzi jak rakieta szczególnie powyżej 2500 obrotów ;d jeszcze ten przebieg jak na diesla to jest jedno wielki G
Ja też nie narzekam. Również chodzi mi cicho i równo a powyżej 2500 obrotów to wstępuje w niego demon.Mam tylko ostatnio problem z chłodnicą bo mi się rozczelnia. Nie wie ktoś przypadkiem gdzie można kupić takową za przyzwoite pieniądze i za ile
hm... ja tyz mam taki problemik.. to jest miedziana chlodniczka... mi juz te listki pomiedzy kanalami sie poutlenialy i w niektorych miejscach sie nawet posklejaly takze ograniczaja przeplyw powietrza,... nowa podobno 360pln......... ;//