Nie mam pojęcia. Ale też nic nie pisałem o czarnej folii.
Z tymi tajemniczymi "czarnymi szmatami na szybach" tak mi się skojarzyło... :-).
O co Ci z tym chodziło, jakie czarne szmaty? Jakoś mnie to zaintrygowało :-). Nie żeby kupować/montować tylko tak z ciekawości czego to ludzie nie wymyślą.
Szkoda całkowita z USA, smoła na szybach, dziura w tłumiku, czip i skrzydło od F-16 na bagażniku, to chyba o ten efekt chodzi.
ale na serio, to widuję Giulie po delikatnych modyfikacjach, nawet dyfuzory od chinoli wyglądają podobnie jak fabryczne, a fabryka szyby słabo przyciemnia, nie daje to komfortu, ktoś chce mocniej, więc w czym problem. Dla mnie to objaw jakiejś pasji do samochodu, pasja to nie wieśniactwo, wręcz przeciwnie!
Mnie np. wkurza wygląd oryginalnego wydechu w Stelvio, którym od niedawna jeżdżę. W dyfuzorze są ogromne dziury, a w nich cienkie czarne końcówki wydechu. Muszę to przerobić, albo na wydech z 4 końcówkami, lub? - jak to zrobić, żeby nie było "wiochy"?
Szczególnie, że większość dealerów z przodu nie daje ramek bo te z napisami u dołu zakłócają czujniki (sprawdziłem, faktycznie), tylko walą na śruby. Widać można być dumnym też z jednej tylnej ramki :-).
A to już nie sprzedają za gotówkę?
EDIT: Poszukałem i faktycznie:
- - - Updated - - -
Jak żona ma za małe to i owo to też każesz jej przerabiać? Ale bez wiochy przerobić się nie da, zawsze będzie widać i razić sztucznością.
- - - Updated - - -
Z felg bez jednego słusznego wyglądu.
- - - Updated - - -
Ja mam dwie.