eee tam wcale nie takie odludzieta wieś ma koło 200 mieszkańców
dobra, na razie mamy 2 grillei ja na razie optuje za miejscówką nad jeziorem na dziko
![]()
eee tam wcale nie takie odludzieta wieś ma koło 200 mieszkańców
dobra, na razie mamy 2 grillei ja na razie optuje za miejscówką nad jeziorem na dziko
![]()
Masz miejscówkę na kilka lub kilkanaście aut na dziko?
no baspokojnie się znajdzie
mam ustawioną taką nad jeziorem w Tresnej
z chłopakami z golf3 tam pojechaliśmy
---------- Post dodany o godzinie 16:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:11 ----------
postaram się Wam wrzucić współrzędne to możecie znaleźć na mapie. zaraz poszukam
wejdźcie sobie na stronę maps.google.pl i w wyszukiwarce wklejcie te współrzędne 49.729477,19.216114
to jest moja miejscówka![]()
Ostatnio edytowane przez Toldi ; 25-09-2009 o 15:39 Powód: dodanie współrzędnych
po tylu propozycjach to dokładnie nie wiadomo o której i gdzie potem? max mętlik
KONKRETY DAWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez wind ; 25-09-2009 o 15:47
miejsce spotkania: parking Tesco, Bielsko-Biała, ul Warszawska 180, pomiędzy dużym parkingiem a stacją benzynową. ( współrzędne +49° 50' 46.84", +19° 2' 2.72")
godzina: zbiórka pod Tesco już od około 14, ale niektórzy zjadą dopiero przed 16. w tym czasie kto potrzebuje może pójść do Tesco w celu zaopatrzenia się w niezbędne produkty
potem punkt 16:00 wyjazd. W przypadku ładnej pogody proponuje "moją" miejscówke, a gdyby była zła to... coś się wymyślimożemy do szczyrku śmignąć do jakiejś knajpki albo coś
![]()
No teraz konkretniej ;]
Ostatnio edytowane przez mencnar ; 25-09-2009 o 16:11
Poza opcją nr2, zła pogoda![]()
Orlen,Murckowska. godz 13.00
no!!! wielkie dzięki teraz to już wszystko wiadomo.
---------- Post dodany o godzinie 19:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:04 ----------
ok ale proszę nie zawalamy tak jak ostatnio bo nachytamy punktów
mam nadzieję że będę mógł pojechać bo na razie trochę do załatwienia![]()