Tym razem było nas mniej i nie ma zdjęć, ale wpadliśmy na kilka moim zdaniem fajnych pomysłów. Obgadamy je w szerszym gronie na następnym spocie.
Tym razem było nas mniej i nie ma zdjęć, ale wpadliśmy na kilka moim zdaniem fajnych pomysłów. Obgadamy je w szerszym gronie na następnym spocie.
Foox ty sobie załatwiaj już czas na następny tydzień na spotaA co do niedzieli tzn. 16.09.2012 to pamiętać spotykamy się na Galerii o 14.30
Obecność dla wszystkich obowiązkowa
![]()
Sory że mnie nie było ale niestety pod koniec tygodnia natłok pracy nie umożliwia wypadówA organizujemy jeszcze jakiegos spota jeszcze przed niedzielą?
![]()
Tomek tak jak pisałem wcześniej najbliższe spotkanie to niedziela 16.09.2012 parking Galerii i o 14.30 wylatujemy![]()
Panowie ja miałem wczoraj taki nie doczas że się w głowie nie mieści co do niedzieli to ja chyba odpadam nie wiem jeszcze w 100% :/ a co do przyszłego tygodnia to ustawiamy się teraz na Brzesku ?![]()
Może być i Brzesko. Mi tam to obojętne. Ja mam wolny tylko wtorek.
Co do wtorku to wtorek i Brzesko mi pasująJak coś to ustawiamy się na wtorek na 18.00 w Brzesku na parkingu Intermarche
A co do jutra to wpisywać się kto napewno jutro o tej 14.30 będzie na Galerii bo jak nikt to ja też sam nie lecę
![]()
Lista na 16.09.2012 godz. 14.30 Galeria:
1. bumarc
2. ... ???
Ostatnio edytowane przez bumarc ; 15-09-2012 o 16:40
Jeśli chodzi o wtorek to ja jestem na tak18 na parkingu obok Lidla proponuję, więcej wolnego miejsca jest
Hm co odnośnie tej Żegociny to ja niestety odpadam :/
Ech mam nadzieję, że sesja mi pójdzie spoko, to od 20 będę na spotachbo tak to zakuwam ostro
jeszcze jeden ważny egzamin i 2 zaliczenia tylko
P.S. pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 KBC spotkanej w piątek w Bochni, pomachałem, ale chyba nie widział mniejakby co to kierowca z zielonej 146
![]()
To tylko bumarc sie wybiera do żegociny ? zastanawiem sie w ogle jaka tam bedzie frekfencja a patrzac na pogode nie wroze rewelacjisam sie zastanawiam czy jechac.