No wykopki są ale na szczęście już koniec praktycznieco do wyjazdu to raczej nie dam rady cały czas w pracy siedzę nie ma jak się wyrwać:/
No wykopki są ale na szczęście już koniec praktycznieco do wyjazdu to raczej nie dam rady cały czas w pracy siedzę nie ma jak się wyrwać:/
Ja pomykam nad morze. Pozdrowionka.
KaKa
Czy szczecinek w ogóle żyje? trzeba by tu trochę odświeżyć bo dawno nikt tu nie zaglądałco powiecie na wypad na wilcze laski 25.09,2011 start godz 10:00 :>:>?
Witam . Teraz jest gdzie skoczyć nad wodę i rożen zrobić , ale to wiosną myślę jak cieplej się zrobi chociaż??? . Na Mysią Wyspę można dojechać nawet Alfą.
Wszystkiego najlepszego w tym 2012 Roku . Zawsze tyle samo Przyjazdów co Wyjazdów i to na własnych kołach.
Pani Z Urzędu Skarbowego ma nową Alfinkę MiTo .A i pokazała się nowa Giulietta . Pozdrawiam .
KaKa
O jednak ktoś tu jeszcze zagląda. Witam Panie Krzysiu no można się kiedyś ustawić chwile pogadać.
Witam. Nie mówię nie może jeszcze ktoś z okolic wpadnie , to i jakiś placek by się na górze zjadło .
Może jak się ociepli to możemy skoczyć do Koszalinka pod Amfiteatr to kolegów przedstawię i się poznacie .
Mam propozycję wyjazdu na Zlot KARPA w czerwcu - ( BOŻE CIAŁO ) Koledzy z Koszalinka też będą to poznasz Alfistów a w Sierpniu jest zlot ALFAHOLIKÓW jak czas pozwoli i odległość to tez się w tym roku pojedzie
bo mam zobowiązanie do ANDRE Z Warszawy. Może w tym roku gdzieś koło Warszawy zorganizują a może w Międzyzdrojach KUBAS z kolegami ze Szczecina mieli by chociaż raz blisko ,ale ta miejscowość Kolegą z południa to dopiero by dała w kość .
KaKa
witam wszystkichwraz z chłopakami ze Słupska organizujemy dziś spota w Ustce. Jeśli ktoś z Was ma ochotę wpaść, to zapraszamy. Port zachodni Ustka(przy zjeździe do morza) godz 16.
szczegóły w wątku "alfaholicy słupsk"
Hejka. Powitanko. Bialy Bor ,wita. Alfa Romeo 147 selespeed motor 2.0 full wypas . Nawigacja, telefon kom. pokl. rok. 2005 przeb. 95 tys.
Witamy
przyjedz kiedyś musisz pokazać nam to cudo![]()
Witam. No niech się pochwali - jak by co to będą ,,chrzciny" . i wtedy na PW informacja
KaKa