ja mogę być ale gdzie?
ja mogę być ale gdzie?
Dobra! to ja ustalam spot oficjalnie: 15 czerwca 2010 roku o godzinie 19:00 na parkingu przy ulicy Hamerszmita (Park Konstytucji 3-ego Maja).
W programie:
1. Powitanie,
2. Pogawędka obecnych (gdybym był sam odbęde przez komórkę z dziewczyną,
3. Omówienie wyjazdu na litwę,
4. Wycieranie szyb w samochodach (opcjonalnie gril),
5. Zbiorowe zdjęcie,
6. Wnioski zebranych,
7. Opuszczenie miejsca spotu.
W związku z faktem iz do wtorku jet kilka dni można namówić innych posiadaczy ALF na pojawienie się. Potwierdzenia obecności mile widziane. Pozdro!
To dziś nie ma, spotykamy się we wtorek.
Przypominam jutro spot, info wyżej.
Jako Podlaski Klub zapraszamy was na spot połączony z imprezką oraz grilowaniem do naszego klubowego Kolegi Strzały. Spot odbędzie się sobotę 26.06 do dnia 27.06, nocleg będzie w domu lub w namiotach. w ten sposób chcemy integrować się z wami wszystkimi i obgadać sprawe wyjazdu na Litwe lub jeżeli to nie wypali to do Wrocławia.
Pozdrawiam i zapraszam na nasze forum www.forum.pkar.pl w celu zapisania się i dogadania się i omówienia trasy dojazdu.
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
W sumie jestem zainteresowany.
Wrzućcie foty ze spota![]()
Kilka mam
![]()
Ostatnio edytowane przez paczek.gsm ; 17-06-2010 o 22:19
A więc wyjazd do Strzały na grila dalej aktualny spotykamy się o godzinie 12 na zatoczce parkingowej naprzeciwko Doner Kebab ul. Kilińskiego. Czekamy tak do 20 min i wyjeźdzamy w strone Sokółki. Spóźnialskich jak coś to proszę o kontakt pod nr. 509 109 713 jak cos to poczekamy.
Pozdrawiam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Ja niestety odpadam, jadę do rodzinki.