jak ktoś chce etui to piszcie. póki co mam około 3 chętnych a to zdecydowanie za mało
jak ktoś chce etui to piszcie. póki co mam około 3 chętnych a to zdecydowanie za mało
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja bym się pisał bo moje trochę w rozsypcemam jedno ale : chcialbym, żeby obustronnie można było schować dowód rej. ( w poprzedniej edycji chyba po lewej dowód a po prawej wizytownik) troche bardziej praktyczne, bo prawko kazdy ma w portfelu tak jak i dowód os., ew. może miec jedną 'koszulkę' czy przezroczystą przegródkę na wsadzenie czegoś
i to takie moje sugestię![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
bardzo ciekawe sugestie...ale i tak zostanie wszystko po staremu
![]()
to jest najtańsza wersja ze skóry naturalnej /a to był priorytet/ jaką oferuje producent i dlatego przy niej pozostaniemy. pozostałe, bogatsze w środku są dużo droższe ale nie pytajcie mnie o ile bo nie chce mi się szukać. my po prosto od czasu do czasu wznawiamy to jedno zamówienie i tyle.
Pod przegródkami na dowód osobisty i prawo jazdy jest jeszcze jedna na wielkość całego skrzydła. Bez problemu można schować dwa dowody rejestracyjne - sprawdziłem - mieszczą się.
Hej, ja też jestem chętna .Kto zajmuje się teraz zamawianiem etui?
Mi to etui zastąpiło portfel...wiec noszę w nim:dowód rejestracyjny,prawo jazdy,dowód osobisty,kartę bankomatową,kartę NFZ,legitymację studencką i jakąś tam gotówkę,drobniaki wkładam do kieszenii mimo ze tak załadowane kartami to jest cieńsze niż portfel i nie wyróżnia się tak w kieszeni spodni
![]()
Hihi,
Mam podobny plan. Pozdrawiam
W sklepie jest już etui w kolorze czarnym: http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=8
oraz etui w kolorze ciemno-brązowym: http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=9
w sumie na stanie jest ich 25![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 09-10-2011 o 18:43
Fajnie wykonane i ogólnie super sprawa. Bardzo szkoda tylko, że jednak nie jest to portfel - że nie ma miejsca na banknoty i trochę drobnych.