spriskiwacze masz w planach???
No ja bym musiał całe lampy wymienić u siebie. na takie rupcie skatowane to szkoda coś montować.
pozdrawiam
spriskiwacze masz w planach???
No ja bym musiał całe lampy wymienić u siebie. na takie rupcie skatowane to szkoda coś montować.
pozdrawiam
cze
wiesz co nie planuje ,mysle ze bedzie ok nie jest przesadnie niebieski wyglada jak seryjny xnenon , zdecydowalem sie montowac w krakowie bo uzgodnilem telefonicznie ze bede mogl
sobie zobaczyc 6000 i 8000 i wybrac zeby nie ryzykowac barwy swiatla aczkolwiek 8000 tez fajna ale moga sie czepiac owile bardziej zwraca uwage owiele![]()
w kwestii spryskiwaczy to niejedna 166 np ich nie ma wiec zawsze można się jakoś tłumaczyc. Jak ci poszło z ich regulacją??? Działa ci elektryczne sterowanie???
Pozdrawiam
a ile trwa przełozenie takiego silniczka??? jest z tym troche zabawy???
pozdrawiam
Fajnie by było jak bys się pochwalił jak ci poszło z tym uszczelnianiem. Ja bym jednak wsadził u siebie całe czarne, niczego malowac nie planuje.
A probował ktoś te reflektory z alfisti.net???
Pozdrawiam
w miom przypadku na chwilę obecną jest "LIPA"
mam xenony HID i nie pasują....
Orginalna żarówka H7 ma 44mm wysokości licząc z podstawą, a mój nowy xenon ma 47mm i jest poprostu za długi...bo dociska do metalowego odbłyśnika....
wszyscy na allegro mają tej samej długości palniki...jeden sprzedawca proponował mi aby wyciąć te metalowe osłony...ale sam już nie wiem...
Nie chcę by komuś waliło po oczach...
wiec dalej potykam się z tym tematem... w ostateczności oddam to.
jedno wiem do Fabii pasują idealnie. :-)
pozdr
w miom przypadku na chwilę obecną jest "LIPA"
mam xenony HID i nie pasują....
Orginalna żarówka H7 ma 44mm wysokości licząc z podstawą, a mój nowy xenon ma 47mm i jest poprostu za długi...bo dociska do metalowego odbłyśnika....
wszyscy na allegro mają tej samej długości palniki...jeden sprzedawca proponował mi aby wyciąć te metalowe osłony...ale sam już nie wiem...
Nie chcę by komuś waliło po oczach...
wiec dalej potykam się z tym tematem... w ostateczności oddam to.
jedno wiem do Fabii pasują idealnie. :-)
pozdr
Kurcze sam zaczynam myslec juz nad tymi HID-ami
Ostatnio wylecialem Alfa w nocy za miasto i jedno co moge powiedziec to TRAGEDIA
Te lampy prawie nie swieca chociaz klosze sa w dobrym stanie a szkla nie sa zmatowione
Nawet zmatowiale lampy Laguny swieca lepiej niz te czysciutkie patrzaly w 156
MOze ktos mi jeszcze podpowie gdzie jest pokretlo od regulacji reflektorow ?