Kudre no tak sie spieszylem i nie zdazylem aly chyba na swiatlach pomachalem koledze dsm w tarnowie kolo bp
Kudre no tak sie spieszylem i nie zdazylem aly chyba na swiatlach pomachalem koledze dsm w tarnowie kolo bp
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
ja czekalem z dsm prawie godzinei nici
szkoda
![]()
to ilu was koledzy w końcu było ?
JA nie dałem rady sorki, trzeba sie umówić troche wcześniej żeby każdy mógł sobie termin zaklepać
bylo nas az 2. spora grupka. no szkoda. Kolega dsm zaproponowal wyjazd w niedziele do tuchowa na święcenie samochodow, pisze sie ktos??
Sorki ze dopiero teraz sie odzywam ale to z braku czasu, szkoda ze w niedziele bylo nas tylko dwoch z naszymi pieknymi PaniamiJak juz Sebastian wspomnial w niedziele jest dobra okazja by sie spotkac i poswiecic nasze Bele i mam nadzieje ze bedzie nas wiecej niz w niedziele... a tak z innej beczki to jest jeszcze inna okazja by sie spotkac i pogratulowac pewnej osobie
![]()
a ja spróbuje zgadnąćPewnie żonka motyka urodziła dzidziusia i dlatego go w niedziele zabrakło
zgadłem ;>?
Piotrek Ty to zawsze musisz cala zabawe zepsocbedziesz w niedziele?? A reszta kolegow jak z wami??
no ja postaram sie bystylko pisac na ktorą godzine
i gdzie dokladniej
![]()
no wlasnie jakby ktos rozjasnil temat to moze i ja wpadne bo juz w kraju jestem napiszcie gdzie i kiedy![]()
o co k'mon???