To nie wymieniaj i powiedz, że są do wymiany opuszczając odpowiednią kwotę.
Nowy właściciel sam zdecyduje czy chce mieć złom w zawieszeniu.
Ale pewnie lepiej jest wymienić na badziew, i dumnie pisać, że wahacze są nowe, to nic, ze tylko na chwile.
ps. Gdyby ktoś z Was, zakładających ten najtańszy złom widział, jak taki wahacz potrafi się złamać, to nikt by pewnie nie uwierzył.
Jak kogoś nie stać na naprawy Alfy Romeo, a kocha włoską motoryzację, to polecam gamę Fiatów CC/SC.
Pozdrawiam.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
I jak spisują sie te wachacze ? widziałem na allegro ze cieszą się dużym zainteresowaniem.
przesledz watek z tego co koledzy pisza rozlatuja sie porownywalnie szybko co reszta taniochy
Witam.
zadam wam takie pytanie, jeśli ktoś jest wyuczonym mechanikiem i posiada dyplom technika mechaniki,
ale nigdy nie pracował w zawodzie to czy może sobie sam wymienić wahacze,
czy po prostu trzeba mieć zarejestrowany warsztat i nie znać się na robocie,
w końcu potrzebna jest tylko pieczątka na gwarancji i nieważne kto zakłada,
więc jak to jest?
kolega mi podbije,
przeczytaj jeszcze raz co napisałem to może zrozumiesz o co pytam
ja mam jeden gorny wachacz delphi narazie 28 tys km na felach 17 215/45 ostatnio sprawdzalem z ciekawości zero luzów nie skrzypi jedynie co to pękła osłona sworznia potraktowałem ją sikaflexem jakościowo bardzo podobnie do trw ale czas pokaże teraz mam stuki w zawieszeniu jeden wahacz dolny poleciał ale tak że malutki luz na sworzniu przy jeździe wprost nie stuka po łukach na nieruwnościach potrafi stuknąć i druga sprawa to co ciekawe na tym wachaczu tylna lapa metalowo gumowa nie oberwała się w środku tylko ona jest cała a wyrobiła sobie luzik na wachaczu i ociera metal o metalto był wachacz TRW zamówiłem narazie Stenberg i zobaczę z ciekawości jak sie sprawuje.
Jak ja zobaczyłem ceny wachaczy górnych aluminiowych do TRW około 220zł sztuka to sobie pomyślałem co to za tanie g....Alu wahacz za taki psi pieniądz ! Czytam dalej forum a tu ludzie pchają jakieś wynalazki po 100zł sztuka więc już wiem skąd ten mit że w Alfach zawias co chwilę pada hehe
Za 100zł to się dobrą tuleję do zawieszenia kupuje a nie cały wahacz.
Może ktoś zna jakiś SPRAWDZONY sklep gdzie dostanę oryginalne dolne wahacze TRW ?
Inter Cars.
Ja tam kupuję wahacze TRW.
P.S. Pierwsza rozsądna wypowiedź w tym temacie.