AR_33 licz nas dwójke.Powinno nas byc wiecej ale decyzja zapadnie w kwietniu.Reszta jak pojedzie ze mna to nocleg zalatwial sobie na wlasna reke
AR_33 licz nas dwójke.Powinno nas byc wiecej ale decyzja zapadnie w kwietniu.Reszta jak pojedzie ze mna to nocleg zalatwial sobie na wlasna reke
Potwierdzam wolne miejsca w moim aucie. Cała tylna kanapa do dyspozycji![]()
Kate, myślę że wyrażę opinię wszystkich zainteresowanych![]()
WIELKIE DZIĘKI ZA PORADNIK <calus>
Piotr_Z ja w takim razie jak nie masz nic przeciwko to chetnie sie zabiore
ok?
AR_33, nie ma za co :wink:
a wie ktoś ile kasy by trzeba na ten nocleg ??
adamodg, trzeba liczyć ok. 100zł za osobę. Dokładnie ile będzie, nie wiadomo, bo AR_33 jutro zacznie załatwiać noclegi. Kiedy będą znane dokładne koszty - nie wiadomoPoczekajmy aż AR się odezwie. Natomiast jeśli chcesz jechać i mieć zagwarantowany nocleg, nie marudź, tylko dopisuj się szybciutko do listy tu na forum i na alfaamore.com
Dokładny instruktarz rejestracji na alfaamore kilkanaście postów wcześniej
![]()
bardzo chcę jechać tylko swoją nie dam rady i muszę znać chociaż orientacyjne koszty noclegu i składki na paliwko - bo chce sie z kimś zabrać ( napisałem do Korcza na gg ale chyba już śpi )
a jak by się okazało jutro że noclegu już nie da rady załatwić to i tak chcę jechać i spać mogę nawet pod chmurką byle tylko tam być
zobaczymy jutro - ktoś mnie chyba weźmie :?:![]()
adamodg, składki na paliwko jako takiej nie ma. Każdy dzieli na osoby które zabiera ze sobą. Z chęcią byśmy Cię zabrali, ale niestety gtv nie jest samochodem "rodzinnym"Ktoś pisał na początku tematu, że apartament/pokój 2osobowy kosztuje ok.215zł. Co uda się znaleźć AR_33 i za jaką cenę - nie wiadomo
![]()
wiem wiem w gtv raczej ciężko. zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień i nie będę nabijał zbędnych postów.