Spokojnie, przecież zlecenie dostali we wtorek, później tylko środa pracująca i długi weekend, to kiedy mieli zrobić
Do końca tygodnia mogą je dłubać i wysyłać.
CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
Spokojnie, przecież zlecenie dostali we wtorek, później tylko środa pracująca i długi weekend, to kiedy mieli zrobić
Do końca tygodnia mogą je dłubać i wysyłać.
ja i ona - "iniemamocne"
Dokładnietam jest wszystko napisane i każdy kto się zaznajomi dokładnie z tym co jest tam napisane to nie będzie się zastanawiał czemu jeszcze nie dostał dywaników
Przelew poszedł w środę, czwartek był wolny od pracy więc dopiero w piątek przelew został zaksięgowany i tak na prawdę dopiero w piątek zlecenie zostało oficjalnie przyjęte. a że kompletów jest ponad 100 /oni sami szyją te dywaniki/ to trochę to potrwa. jestem jednak przekonany że w tym tygodniu pierwsze dywaniki zostaną do Was rozesłane. wiec NO STRESSS ludzie
![]()
ja sie nie stresuje tylko tak zapytalem bo cos cicho w temaciea jak by nie patrzyl to troszke pomoglem w projekcie...
![]()
o co k'mon???
no stress no stress, a koktajl na jamajce dobry nie??flatbeet zartuje oczywiście. Mi tam się nie spieszy i tak autko u lakiernika
Właśnie dotarłyale nie mam możliwości zrobić fotki. W dotyku całkiem sympatyczne. Dzięki Flatbeet za organizację całej imprezy!
Kurierem czy pocztą?Wychodzi na to... że można się powoli ich spodziewać
![]()
@ Mój ALF
To rewelka bo w razie W dostanę awizoZ kurierem w tym tyg. problem bo nikogo w domu, a nienawidzę jak taki typ zostawia coś u sąsiadki ...
@ Mój ALF
to kiedy dostane dywaniki![]()
woooooooooooooooooooo już są?no toś kolego jest pierwszy co dostał
tak specjalnie wybrałem pocztę a nie kuriera bo z kurierem rożnie bywa a kurier pocztowy zawsze zostawi z najbliższym urzędzie pocztowym w razie W
---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 12:25 ----------
właśnie odebrałem paczkę! faaaaaaaaaaajne sągrube solidne z nieprzemakalną gumą od spodu. stopery zamontowane. no nie ma się do czego przyczepić! no może nadruk jest trochę mniejszy niż na wizualizacjach ale to wiadomo, tam było tylko tak poglądowo pokazane gdzie jaki nadruk będzie. ogólnie super! idę do auta...
![]()