zainteresowała mnie Alfa, zacząłem szukać u wujka Google i otworzyła się skarbnica wiedzy.
Z wyszukiwarki (np. Google lub Onet)
Znalazłem wizytówkę za wycieraczką
Przez link na innej stronie
Od znajomego
Z prasy, telewizji, radia
Zobaczyłem adres na ramce pod tablice rejestracyjne
Na zlocie lub klubowym spotkaniu
zainteresowała mnie Alfa, zacząłem szukać u wujka Google i otworzyła się skarbnica wiedzy.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Ja najpierw się zakochałem w 166, kupiłem a dopiero później przyszła refleksja że możnaby jakoś poszerzyć swoją wiedzę i tak przez google znalazłem się tu. Jak pomyślę ile kasy, czasu, pracy i nerwów zaoszczędziłem dzięki Alfaholikom przez duże A! to mam ochotę was wszystkich uściskać![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
wpisałem w Google forum alfa...
leczyłem kaca na kompie i jakoś tak sie wyguglowało![]()
Trafiłem z wyszukiwarki, bo bardzo mocno szukam AR 156
I mam nadzieję, że niedługo pod domem pojawi się Bella, a na ramkach tablic oznaczenie klubu![]()
Od wujka Google się dowiedziałem o Forum![]()
Witam. Szukałem klubu w google i znalazłem :-) Pozdro
Witam,
z wielu przyczyn chciałem zmienić nowe doblo na ... w pol-car był wybór AR lub Bravo - wybór oczywisty AR Giulietta- info o forum = internet
Do tego czasu byłem użytkownikiem trójramiennej gwiazdy
teraz mam alfe 147 1.9 jtd navi no i nie mało kłopotów od samego poczatku
wymieniłem zawieszenie przód oraz turbine pozostalo jeszcze troche drobiazgow
ale jestem przekonany ze pomozecie witam i pozdrawiam
Zmieniałem samochód padło albo na Lybrę albo na Alfę .. trafiła się Alfa. Nauczony doświadczeniem, że internet to skarbnica wiedzy i można trochę zaoszczędzić kaski dzięki klubom takim jak ten. No i jestem![]()