dzisiaj i ja otrzymałem. Jeśli ktoś powie, że jest ładny to się myli, ten pendrive jest piękny
- A, 8 GB za 65zł
- B, 16 GB za 107zł
dzisiaj i ja otrzymałem. Jeśli ktoś powie, że jest ładny to się myli, ten pendrive jest piękny
hhehe dlatego moj bedzie wpiety caly czas do radyjka w samochodzieale oczywyscie jak zwykle zobacze go ostatni bo penek w PL a ja w AT i dopiero wsobote bede w domu
![]()
o co k'mon???
Wam też po otwarciu lata jak żyd po pustym sklepie?
Maciek gdzie jesteś?
Ostatnio edytowane przez Lukasz A. ; 24-10-2011 o 18:55
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
No i się zawiodłem, mój egzemplarz nie chce współpracować z radiem... spróbuję go jeszcze raz sformatować może coś pomoże.
Edit: no i lipa, nie działa, ehhh... Z komputerem działa dobrze, prędkość odczytu 15-20MB/s, zapisu 3MB/s.
Ostatnio edytowane przez Krzyśko ; 25-10-2011 o 06:39
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Do mnie dzisiaj doszedł. Jak na wysyłkę zagraniczną to szybko doleciał. Co do wielkości to jak najbardziej odpowiednia. PEN większośc czasu będzie sobie dyndał przy radiu w Belli.
Przychodzi mi tylko jedno słowo na określenie tego produktu:
ZAJEBISTY
Dzięki flatbeet
Pozdrawiam Rychu
W pełni usatysfakcjonowany klubowicz to dla mnie najlepsza nagrodaCieszę się że sie podoba
I rzeczywiście szybko doszło
Mnie również bardzo się podoba, nie żałuję zakupu, warto było poczekać![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...