Może ktoś wklei jakąś małą mapke dojazdu?
Może ktoś wklei jakąś małą mapke dojazdu?
Fiat 126p --> Alfa Romeo 145 QV Nero --> Opel Vectra C GTS + Alfa Romeo 145 QV Rosso
to moze i ja sie pojawiegdzie dokladnie i o ktorej sie umawiacie ;>
niedziela 11.05.2008Napisał Kondziu
1 piętro parkingu przy Real-u
Kraków Al. Bora Komorowskiego
powyżej mapka ( patrz "parking" )
jedz jedz będzie fajnie, będą tańce :mrgreen:Napisał Kondziu
Obecnie Ford Mondeo mk4 2009r. 2.0 TDCI
Kiedyś AR 156 SW 1.9 JTD
Kiedyś AR 156 SW 2.4 JTD
Kiedyś AR 156 1.6 TS
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Noi kapa jak do jutra nie zrobie alfy to zabraknie mnie :/ a zapowiada sie superMial ktos problemy z alfa 145 bo dziwnie chodzi na bezynie ledwo przyspiesza silnik tak mocno zuca na boki ze szok a na gazie to juz wogole porazka a bylo dobrze rano na gazie, jeszcze dzis zawiozlem kosiara i wszystko gralo wracajac cos sie zepsulo :/
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Juz 26 Alf się zadeklarowało więc pewnie przyjedzie jeszcze więcej. Proponuje więc zrobic tryjumfalny przejazd przez centrum Krakowa. Moja propozycja trasy to wyjazd z centrum handlowego potem Pilotów do ronda mogilskiego, dalej Lubicz, koło dworca do placu Matejki, Warszawska, Kleparz, Prądnicka i do Ojcowa. W ten sposób troszke nadłozymy drogi ale zrobimy małe zamieszanie taką kawalkadą w centrum krakowa. Dało by sie jeszcze wydluzyc trasę i pojechac na około plant koło Wawelu ale nie wiem czy jesteście chetni.
Ja jestem za![]()
Fiat 126p --> Alfa Romeo 145 QV Nero --> Opel Vectra C GTS + Alfa Romeo 145 QV Rosso
jeśli się wpakujemy w centrum tyloma autami to nie ma szans żeby nas światła nie porozdzielały, a wtedy zrobi się mały kocioł bo nie wszyscy znają trasę :uszy: :mrgreen:Napisał ***mach***
dlatego chce uzgodnić wcześniej trase, żeby łatwo się dogonić. poza tym w niedziele o 17 raczej nie bedzie korków.