A może jeszcze przed nowym rokiem da się jakiś spot ustawić ?
A może jeszcze przed nowym rokiem da się jakiś spot ustawić ?
no to czekamy na propozycje grill czy knajpa obojętne a może mrożona herbata?
Zimowy grill ? byłoby ciekawie tylko jedzenie szybko by stygło![]()
Zdrowych wesołych i pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku![]()
Dzięki i wzajemnie koledzy Rodzinnych i Radosnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!
..no i jak najmniej awarii oczywiście![]()
Chłopaki ratujta! Kto ma może stary amortyzator tylny prawy do 156? Właśnie mi kielich urwało a zapewne go już nie dostane w sklepie przed Wigilią ?!
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Koledzy, jak z grillem? Może jeszcze przed nowym rokiem uda nam się coś zorganizować? Pogoda jest całkiem zachęcająca. Może w najbliższą niedzielę?
Myślę że po świętach to ciężko będzi bo wszyscy objedzeni na maksa ale po nowym roku to czemu nie. Alex przykro mi z powodu twojego amora też kiedyś miałem taką przygode,przyczyna to zatkane kanaliki odpływowe z kielicha i rdza . Od tamtej pory pcham w te okolice pistolet z wodą i wysokim ciśnieniem pozdrowienia![]()
Witam wszystkich
Jestem z Wałbrzycha dokładnie ze Szczawienka od niedawna jeźdżę Alfka 156 1.9 JTD nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale czy moglibyście mi polecic warsztat gdzie mógłbym podpiąć ją pod komputer i sprawdzić ? Niestety czasami zapala mi się ten czerwony wtrysk i ciężko odpala jak jest minusowa temperatura . dzięki za odpowiedź i pozdrawiam![]()