jestem za, tylko teraz trzeba by było ustalić jakiś wstępny termin
jestem za, tylko teraz trzeba by było ustalić jakiś wstępny termin
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
no cóż od ostatniego minęło już sporo czasu a i frekwencja była niewielka. ja byłem i polecam i z chęcią podjadę
pozdro
proponuje nastepny piatek tj. 28.01?? godz. 19
babus11
ty?
ja bym był za jakimś terminem w ferie, może wtedy udało by się zebrać więcej osób i prasa miała by więcej czasu na przygotowanie ;p
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
jestem za... ale miejsce tez jest ważne, jest chłodno - fajnie by było się spotkać w miejscu ciepłym, suchym, gdzie można by kawkę czy browara zjeść, np. complex, duży parking na belle i w miarę tanio wyżera!!! No i nie tak późno, bo ciemno... albo np. spotkać się pod echo, zrobić pokazówkę a potem przejazd na kompleks - co o tym sądzicie?
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Witam Chrzanow planuje tez spotka zrobic to moze zgadali bysmy sie co do terminu i sopotkali bysmy sie wszyscy razem ??
P.S Jezeli was nie ma na forum Chrzanow to prosze sie zglaszac do kolegi Drobiazdzek bo wiedze ze kolega bardzo jest w temacie o spocikach i nie moze sie odczekac jakiegos![]()
Pozdrawiam.
Starasz się zebrać a nie każdy ma czas wtedy kiedy większość ja teraz. Ja z chęcią bym się wybrał na spotkanie ba w oklkuszu jestem coidziennie bo tam pracuję ale niestety w pracy jest taki burdel, że ciężko mi powiedzieć kiedy będę miał wolne albo jak z moimi zmianami
dlatego trza by to tak zaplanować aby większości spasowało a generalnie w soboty i niedziele większość ma wolne, no i termin myślę, że przynajmniej z dwutygodniowym wyprzedzeniem, można wtedy w grafiku namieszać tak aby było dobrze - troszeczkę dobrej woli w realu a nie trzaskanie w klawiaturę i jakoś to będzie....
---------- Post dodany o godzinie 12:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:01 ----------
... w takim razie sprawę stawiam tak: 12 lub 13 luty, godz.15 - 16, zbiórka na parkingu ECHO ul. Rabsztyńska - lużne pogawędki, zaponanie się, przyjęcie gości np. Chrzanów, Zawiercie itp, następnie przejazd np. do Complexu na kawkę lub pianę, może na wuszt też możliwe...
...czekam na głosy i akceptacje, w poniedziałek wieczorem wysyłam posta w świat i może to się w końcu uda!!! pozdrawiam ziomali!!!
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....