Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ha ha ha
Dla waszej informacje nadal siedzę w Katowicach i mam tylko 1115zł
Poza tym Przemek powiedział, że to jest kasa dla mnie na paliwowięc nie ma żadnego SCP w tym roku
![]()
Haha no tak wlasnie gadalismy na spocie o zaginionych pieniadzachWypoczywaj sobie i przyslij nam pocztowke jakas
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
P4 skoro jeszcze nie dales dyla i jestes w Kato to ja proponuje zebys jako "anonimowy darczynca" przeznaczyl jednak ta kwote na poratowanie Seweryna i przyspieszenie napraw ktore go czekaja po ostatnim spociea na SCP i tak bedziemy...Jest przeciez Grupon he he
Co do grouponu to zakup tego biletu nie pozwala na wjazd na płytę (do strefy klubowej koło sceny) tylko samochody zostają zaparkowane przy wjeździe na parkingu![]()
o, tyle dobrze!
pzd.
kiedy będziesz mieć bilety?![]()
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
Z tego co mówił P4 bilety będą do odbioru w czwartek poprzedzający SCP na spocie na 3 stawach lub jeśli kogoś nie będzie, bezpośrednio przed SCP w sobotę...
P4 nawet gdybyś wziął te pieniądze i chciał uciekać to i tak cie wszyscy dogonią;P