Outkiem II
- - - Updated - - -
A jak Wam się podoba reno 25? Bo mi wcale! I do tego pieprzone gada![]()
Outkiem II
- - - Updated - - -
A jak Wam się podoba reno 25? Bo mi wcale! I do tego pieprzone gada![]()
Facet Auto Świat to najbardziej stronnicza gazeta na rynku. Zobacz piszą że w tych silnikach siadają panewki i naprawa drogo kosztuje, a na końcu artykułu piszą że Lancie można stosunkowo niedrogo naprawić. Owszem zdarzają się zatarte panewki w nich. Jeśli już to szukaj 3,0 V6. W Auto Swiecie do tej pory twierdzą , że bezpośredni wtryski w dieslu pierwsze miało Audi 100![]()
Wiem że AŚ to kopa ale po wpisaniu kappa coupe wyskoczyło mi toCzy jest stronnicza to nie wiem, wiem że słaba jest.
Tak sobie oglądam renówki 25 po lifcie i muszę przyznać że są całkiem, całkiemA takie 2,5 TURBO to już nawet chcą za-ać. Mieliście styczność z takim brzydalem?
Mój sąsiad to maniak Renault i ma właśnie jedną sztukę R25. Fakt wygodne auto,ale takie 2,5 Turbo to raczej ciężko będzie dostać. Jeśli szukasz brzydala i do tego takiego co nie zrujnuje portfela Dacia będzie najlepsza. Tylko po pijaku nie odróżnisz gdzie jest przód, a gdzie tył![]()
No to chyba będę zmuszony prosić Cię o skontaktowanie mnie z nimMój sąsiad to maniak Renault i ma właśnie jedną sztukę R25
Żeby długo nie szukać: http://www.autoscout24.pl/Details.as...000000&asrc=st Fakt, że sprzed liftu ale za bliskoFakt wygodne auto,ale takie 2,5 Turbo to raczej ciężko będzie dostać.
No dacia na prostej nie jedną alfę objedzieJeśli szukasz brzydala i do tego takiego co nie zrujnuje portfela Dacia będzie najlepsza.ale chyba nie jest dla mnie.
Akurat po pijaku to taka wada staje się zaletąTylko po pijaku nie odróżnisz gdzie jest przód, a gdzie tył![]()
- - - Updated - - -
Zresztą jak przyznasz się którejkolwiek koleżance że jeździsz daczią to czeka Cie wieczór przy polonii1. No chyba że koleżanka akurat okaże się Rumunką![]()
czy moderatorzy są na urlopie ??
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
No i z 33 też lipton / Ale wydaje mi się, że miejsca więcej niż w 75.
Nie dałem rady Jacekk dojechać tym razem Ciebie ale nie czuj się jeszcze bezpiecznieNastępnym razem pewnie zajadę!
co kupiłeś??
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
omron jest z tych, którzy lubią gadać![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS