Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 5678910111213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 155

Temat: [Relacja] IV Ogólnopolski Zlot Klubu Miłośników Alfa Romeo

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Nałożyły się posty pisane w tym samym czasie na siebie :wink:

Ale było minęło.

Dla rozluźnienia atmosfery ( zapewne co niektórym ciśnienie podskoczy ) zapraszam Was tutaj:

http://www.forum.alfaholicy.org/-vt13139.htm#136782

Mój nowy nabytek.
    Nowa, pachnąca prosto z salonu z Bielska-Białej czerwona Alfa 159 3,2 JTS Q4 Ti 8) , zapraszam podziwiajcie i oglądajcie do woli.

Przejażdżki na zapisy. Oczywiście ja prowadzę.

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

Cytat Napisał BYKrak
    Zauważył ktoś imprezę na 1/4 mili w Gorzowie, Legalne wyścigi... mają straż pożarną, policję, pogotowie do zabezpieczenia, a wpisowe wynosi 20zł... hmmm.. niedziela, zobaczymy...
    W sumie moze zdobyłbym jakieś doświadczenie , żeby nastepnym razem takich rzeczy juz ie pisać... pozdro
    w gorzowie organizuje to Automobilklub, ponieważ dostaje na to kase z centrali w warszawie i w jakiś sposób musi wykorzystać te pieniądze, organizując np. KJSy.

Znowu porównujesz dwie różne rzeczy żeby bronić swoich racji, i znowu jesteś daleko w błędzie. Skończ już się usprawiedliwiać i najlepiej licz że wszyscy o tobie zapomną bo swoją nudną gatką jeszcze bardziej się pogrążasz!!!
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

M@T
    Gość

Domyślnie

Następnym jak będzie zlot, załatwie ubezpieczenie OC od organizowania takich imprez zeby kolega ByKrak czuł się bezpiecznie. Tu się potwierdza, że Krakusy to dusigrosze, ale zapewniam, że nie wszyscy .
    pzdr

adamodg
    Gość

Domyślnie

to z mojej strony :
    1.było fajnie :mrgreen: nawet bardzo
    2.może i były jakies niedociągnięcia i kto je zauważył napisał do organizatorów lub im powiedział ( czyli ok bo w przyszłości weźmie się to pod uwagę ) z resztą jestem pewien że jeżeli cos wyszło nie do końca tak jak miało byc to Oni doskonale o tym wiedzą i ta wiedza będzie wykorzystana w przyszłości
    .........
    .........
    ost.
    a co mi tam - wyjdę pierwszy z propozycja "wybaczenia" bykrakowi jego wypowiedzi -
    jasne że była nie na miejscu i ogólnie bezpodstawna i obrażała organizatorów
    ale może to "dobry człowiek " jest i tylko przez jakis czas był idiotą ze skarbówki
    rozliczającym wszystkich i za wszystko i nie rozumiał że za swoje zachowanie ( działanie - prowadzenie auta - tor ) sie odpowiada ( przy skoku na bunge też podpisuje sie ośw. )
    więc jak w dowcipie:
    "dać mu szansę
    dać mu szansę "

i niech ten temat na prawdę będzie dotyczył zlotu i jego atmosfery bo było
    SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER :mrgreen:

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał M@T
    Tu się potwierdza, że Krakusy to dusigrosze, ale zapewniam, że nie wszyscy .
    pzdr
    Z pewnoscia nie wsyzscy. I wczesniej, i na tym zlocie spotkalem wielu przemilych krakusow.... ale z drugiej strony, jak mam dym, to albo krakus, albo warszawiak... lub lokalniej - zgierzanin

bykrakowi mozna wybzaczyc - ale to ON musi niejako zmienic swe postepowanie. Na razie przypomina mi to politykow pis.... styl "przepraszam, ale.... ale to ja mam racje"... Wazne,. zeby chlopak zrowumial w ktorym miejscu dal dupy.

BYKrak
    Gość

Domyślnie

adasco nie będe zmienial nicka, niektórzy mnie już tu kojarzą, a swojej osobowości nie zmienie zmieniając nick, no i masz rację za ostro to wszystko napisałem, rzeczywiście to brzmi jak oskarżenie, ale nie pisałbym tak gdybym wiedział ze będą takie skutki, więc musze sie poprawić na przyszłość i przemyśleć coś 10 razy zanim napisze lub powiem. Co do podniesienia swojej reputacji kiedyś to jeszcze pomyślę.

bobryt jakbyś zauważył ja nie porównuje, tylko serio zastanawiam sie nad tą Gorzowską imprezą, więc nie musisz znowu na mnie wybuchać, możesz mi towarzyszyć jeśli wogóle pojadę i jeśli się nie boisz.

adamodg niech Ci Bóg wynagrodzi w Alfach

Pozdrawiam

Użytkownik Rowerzysta Avatar limak
    Mieszka w
    Stalowa Wola
    Auto
    AR146 1.4 TS 16V

Domyślnie

Wrzucilem moje skromne 38 fotek na Internet :wink:
    Tylko zrobilem maly blad: przeoczylem chwile, od ktorej chomikuj.pl stalo sie site'm dla zarejestrowanych i jelsi ktos z Was bedzie chcial cos sciagnac to bedzie musial zalozyc konto na chomiku. Aleee... link tutaj zamieszczam juz teraz, a jesli bede mial chocby dzisiaj po poludniu chwile to wrzuce to na jakas galerie - link oczywiscie zostawie :wink:

Poki co: http://chomikuj.pl/mr_crowley

Pozdrawiam!

Administrator Quadrifoglio Verde Avatar Piotriix
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.

Domyślnie

do kolegi bimskiego .w twojej bmw w 2000 r były chyba tylko 24 zaworówki? czyli 192 km
    Kto chce szuka sposobu,
    kto nie chce szuka powodu.
    155 V6 LPG-163 KM-była
    156 V6 LPG-190 KM-była
    147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
    166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
    Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest

Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał piotriix
    do kolegi bimskiego .w twojej bmw w 2000 r były chyba tylko 24 zaworówki? czyli 192 km
    W e39 nie było innych silników niż co najmniej 24v. To jest 523i. 192 konie miała 528i, samobójstwem dla bmw byłoby robienie dwóch silników o tej samej mocy, a różnej pojemności. Pod koniec 2000 roku był facelifting i zmiana - wycofali 523i a w jego miejsce wszedł do oferty 525i z mocą 192KM. Zamiast 528i bodajże pojawił się 530i.

Też brałem taką opcję pod uwagę, ale vin mówi swoje.

uzupełnienie:
    http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_E39
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

AR_33
    Gość

Domyślnie

Zapraszam wszystkich na stronę Klubową:

http://www.alfaholicy.org/index.php?...d=123&Itemid=1

Relacja z Naszego Zlotu napisana przez Redaktora bobryta :mrgreen: