spoko moze jutro wieczorem??
spoko moze jutro wieczorem??
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
Dzis jestem w domu jak podjedziesz to zadzwon , pozbieram graty i przyjde
Czeka mnie czyszczenie przepustnicy, w internecie natknąłem się na taką instrukcję jak to zrobić, żeby obeszło się bez adaptacji:
Odlaczasz akumulator.
Czyscisz przepustnice.
Podlaczasz akum.
Przekrecasz kluczyk na 90 sek. tak zeby wszystkie kontrolki sie zapalily, nie zapalasz silnika.
Przekrecasz kluczyk na 90 sek wszystkie kontrolki musza byc zgaszone, nie wyjmujesz kluczyka.
Odpalasz samochod na 10 min. nie dodajesz gazu.
Po 10 min gasisz odpalasz jeszcze raz i ostra przejazdzka na maxa , tak z 5-10 min.
Co o tym myślicie? Robił ktoś z Was w ten sposób?
Rysio Ty masz możliwość podpięcia kompa tak? Więc w razie gdyby zaszła potrzeba zrobienia adaptacji to dasz radę mi to ogarnąć?
pozdr
komputerek i kabel mam ale w takie akcje jeszcze sie nie bawiłem ale mozna spróbować
Dziś wyczyściłem przepustnice, na szczęście powyższy opis poskutkował i wszystko działa aż miło, obeszło się bez adaptacji![]()
trza by jakiegoś grilla zrobić:d
draq wybacz ale twoje blachy gryza się z miejscem zamieszkania lub na odwrót:p
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
draq nie jest jedyny... ja też SCI a mieszkam w Radlinie![]()
Mieszkam w Wodzisławiu, a blachy SCI jeszcze po poprzednim właścicielu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lF0KJZlLDwI w ostatniej sekundzie moja sucz widacale masakra... szkoda autka.
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
no na spota to raczej chętnych nie widac więc ani grila ani spota nie bedzie, chyba że znajdą sie chetni