Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 5678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 182

Temat: 19.10.08 SPOT KRAKÓW

Zit
    Gość

Domyślnie

Ło lol oO to i tak szczęście że tylko tyle oO

To poszaleliście

Tfaruk
    Gość

Domyślnie

To naprawdę mogło się skonczyć parę razy gorzej

Panicz Jakub
    Gość

Domyślnie

No cóż.. miałem nie mówic o tym, no ale jak juz pytasz.. według pomiaru KOMISARZY było 144 km/h, chcialem wyprzedzic "ciag aut" ale akurat za przystankiem zobaczylem policje i sie rozmyslilem, no ledwo co dohamowałem do ostatniego "wyprzedzanego" samochodu, i tak dobrze bo w szczytowym momencie mielismy z Matim ~170, 180 wiec prawie tyle ile wynosi V max mojego klekocika =)
    Mądre to nie było, przyznaje, no ale jak się ma we wstecznym lusterku JTDM 180 PS to aż kusi żeby przycisnąc =)

Pozdrawiam
    Kuba

Vito74m
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał M@T
    Cytat Napisał Tfaruk
    Cytat Napisał M@T
    tak byli bardzo łaskawi=)
    rozwin temat? gdzie was dorwali i ile na budziku?
    Podwójna ciągła, 120km/h na 50. Skonczyło się na mandacie 100zł (paniczJakub), mnie sie upiekło, bo w porę się schowałem

pzdr
    ehhhh, no to ladnie nazdziwialiscie pozdro

Zit
    Gość

Domyślnie

Nie mam pytań XD

Niezłe z Was szajbusy

Vito74m
    Gość

Domyślnie

Panicz Jakub,

Fajnie ze byles jeszcze w knajpie molestowalem ze szkoda ze nie ma ani jednej 145 , a tu byla

pozdrawiam

JanAR
    Gość

Domyślnie

Ja również dzięki za spotkanie, i za kiełbaskę :mrgreen: . Trzeba się spotykać w miarę cyklicznie. Już proponuje umówić się na raz kolejny Pozdrawiam wszystkich obecnych, i nie obecnych też.

marian fajna fotka jak stoję na światłach

PS.

Cytat Napisał Panicz Jakub
    No cóż.. miałem nie mówic o tym, no ale jak juz pytasz.. według pomiaru KOMISARZY było 144 km/h, chcialem wyprzedzic "ciag aut" ale akurat za przystankiem zobaczylem policje i sie rozmyslilem, no ledwo co dohamowałem do ostatniego "wyprzedzanego" samochodu, i tak dobrze bo w szczytowym momencie mielismy z Matim ~170, 180 wiec prawie tyle ile wynosi V max mojego klekocika =)
    Mądre to nie było, przyznaje, no ale jak się ma we wstecznym lusterku JTDM 180 PS to aż kusi żeby przycisnąc =)
    nieźle Ale rzeczywiście łaskawi, ja za 99km/h na 50km/h na dwu-pasmówce w Krk. dostałem 300zł i 8 pkt.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Marian
    Mieszka w
    KPR
    Auto
    ex AR155/obecnie s80 t5,alfa 159 mpi

Domyślnie

[quote="JanAR"]
    marian fajna fotka jak stoję na światłach

Prosze bardzo.Kolor mowi sam za siebie-Rosso Alfa dlatego ta fotka poza tym po nawoskowaniu Alfa robila duze wrazenie .Szkoda ze tylko jedna bo za pozno kazalem koledze sie wychylic a tak by byl zjazd z estakady uchwycony na focie i niestety brak szyberdachu co tez uniemozliwilo strzelanie fot.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Mikluszowice
    Auto
    Była Alfa Romeo 146 2.0 TS, jest Fiat Bravo II Sport

Domyślnie

Dzięki koledzy za spotkanie. Ja niestety musiałem uciekać wcześniej z powodów osobistych... No ale cóż- w planie nawet nie mieliśmy jechać do Ojcowa ale na parkingu jednak zdecydowaliśmy, że jedziemy Było naprawdę sympatycznie(a i podejrzewam, że później jeszcze lepiej Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce. Szkoda tylko, że nie było wszystkich ale i tak sznurek bodajże 13 alfek robił wrażenie Aha fotki postaram się powrzucać w miarę możliwości.
    P.S. Tak jak mówił mój tatusiek na wiosnę można by coś zorganizować w okolicach Bochnii- serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam
    " Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.

JanAR
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał wojtek7551
    P.S. Tak jak mówił mój tatusiek na wiosnę można by coś zorganizować w okolicach Bochnii- serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam
    A po co czekać do wiosny Na kawie to był ten minus, że rozbiliśmy się na 3 grupki. A na grilu już tak bardziej swojsko