Ło lol oO to i tak szczęście że tylko tyle oO
To poszaleliście![]()
Ło lol oO to i tak szczęście że tylko tyle oO
To poszaleliście![]()
To naprawdę mogło się skonczyć parę razy gorzej![]()
No cóż.. miałem nie mówic o tym, no ale jak juz pytasz.. według pomiaru KOMISARZY było 144 km/h, chcialem wyprzedzic "ciag aut" ale akurat za przystankiem zobaczylem policje i sie rozmyslilem, no ledwo co dohamowałem do ostatniego "wyprzedzanego" samochodu, i tak dobrze bo w szczytowym momencie mielismy z Matim ~170, 180 wiec prawie tyle ile wynosi V max mojego klekocika =)
Mądre to nie było, przyznaje, no ale jak się ma we wstecznym lusterku JTDM 180 PS to aż kusi żeby przycisnąc =)
Pozdrawiam
Kuba
ehhhh, no to ladnie nazdziwialiscieNapisał M@T
pozdro
![]()
Nie mam pytań XD
Niezłe z Was szajbusy![]()
Panicz Jakub,
Fajnie ze bylesjeszcze w knajpie molestowalem ze szkoda ze nie ma ani jednej 145 , a tu byla
![]()
pozdrawiam![]()
Ja również dzięki za spotkanie, i za kiełbaskę :mrgreen: . Trzeba się spotykać w miarę cyklicznie. Już proponuje umówić się na raz kolejnyPozdrawiam wszystkich obecnych, i nie obecnych też.
marian fajna fotka jak stoję na światłach
PS.
nieźleNapisał Panicz Jakub
Ale rzeczywiście łaskawi, ja za 99km/h na 50km/h na dwu-pasmówce w Krk. dostałem 300zł i 8 pkt.
[quote="JanAR"]
marian fajna fotka jak stoję na światłach
Prosze bardzo.Kolor mowi sam za siebie-Rosso Alfa dlatego ta fotka poza tym po nawoskowaniu Alfa robila duze wrazenie .Szkoda ze tylko jedna bo za pozno kazalem koledze sie wychylic a tak by byl zjazd z estakady uchwycony na focie i niestety brak szyberdachu co tez uniemozliwilo strzelanie fot.
Dzięki koledzy za spotkanie. Ja niestety musiałem uciekać wcześniej z powodów osobistych... No ale cóż- w planie nawet nie mieliśmy jechać do Ojcowa ale na parkingu jednak zdecydowaliśmy, że jedziemyByło naprawdę sympatycznie(a i podejrzewam, że później jeszcze lepiej
Mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce. Szkoda tylko, że nie było wszystkich ale i tak sznurek bodajże 13 alfek robił wrażenie
Aha fotki postaram się powrzucać w miarę możliwości.
P.S. Tak jak mówił mój tatusiek na wiosnę można by coś zorganizować w okolicach Bochnii- serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam
" Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.
A po co czekać do wiosnyNapisał wojtek7551
Na kawie to był ten minus, że rozbiliśmy się na 3 grupki. A na grilu już tak bardziej swojsko
![]()